Furkan Kamalak İyi Parti’den milletvekili A.Adayı oldu!

POLİTİKA 22.03.2023 - 09:58, Güncelleme: 22.03.2023 - 09:58
 

Furkan Kamalak İyi Parti’den milletvekili A.Adayı oldu!

Av. Furkan Kamalak, 14 Mayıs genel seçimleri öncesi İyi Parti’den Kahramanmaraş milletvekili A.Adayı oldu.

14 Mayıs genel seçimleri öncesi partilerle hareketlilik sürüyor. Milletvekili aday adayı olmak isteyen kişilerin başvuruları devam ediyor. Bu nokta Av. Furkan Kamalak İyi Parti’den Kahramanmaraş milletvekili A.Adayı oldu. “Rabbim çıktığımız yolda utandırmasın” Kamalak, “Yaraları sarabilmek, acıları bir nebze hafifletebilmek için Cesurlar Hareketinin bir neferi olarak, İyi Parti Kahramanmaraş milletvekili A.Adayı oldum.Rabbim çıktığımız yolda utandırmasın.”dedi.  
Av. Furkan Kamalak, 14 Mayıs genel seçimleri öncesi İyi Parti’den Kahramanmaraş milletvekili A.Adayı oldu.

14 Mayıs genel seçimleri öncesi partilerle hareketlilik sürüyor. Milletvekili aday adayı olmak isteyen kişilerin başvuruları devam ediyor.

Bu nokta Av. Furkan Kamalak İyi Parti’den Kahramanmaraş milletvekili A.Adayı oldu.

“Rabbim çıktığımız yolda utandırmasın”

Kamalak, “Yaraları sarabilmek, acıları bir nebze hafifletebilmek için Cesurlar Hareketinin bir neferi olarak, İyi Parti Kahramanmaraş milletvekili A.Adayı oldum.Rabbim çıktığımız yolda utandırmasın.”dedi.

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.