Fred'in Fenerbahçe'ye maliyeti ne kadar?

SPOR 12.08.2023 - 22:32, Güncelleme: 12.08.2023 - 22:32
 

Fred'in Fenerbahçe'ye maliyeti ne kadar?

Fenerbahçe'nin Manchester United'dan kadrosuna kattığı yeni transferi Fred, İstanbul'a geldi. Peki, oyuncunun maliyeti ne kadar? işte detaylar....

Fenerbahçe'nin Manchester United'dan kadrosuna kattığı yeni transferi Fred, İstanbul'a geldi. Peki, oyuncunun maliyeti ne kadar? işte detaylar... Brezilyalı futbolcuya eşlik eden sarı-lacivertli yönetici yaptığı açıklamada, "Biz istiyorsak, bizim ihtiyacımız varsa; gider alırız. Nitekim öyle de oldu." dedi.  Fenerbahçe'nin yeni transferi Fred'i taşıyan uçak İstanbul'a geldi. Brezilyalı yıldız sağlık kontrollerinin ardından resmi imzayı atacak. Fabrizio Romano'nun haberine göre; Fenerbahçe, 30 yaşındaki futbolcu için Manchester United'a bonuslarla birlikte 15 milyon euro ödeme yapacak.
Fenerbahçe'nin Manchester United'dan kadrosuna kattığı yeni transferi Fred, İstanbul'a geldi. Peki, oyuncunun maliyeti ne kadar? işte detaylar....

Fenerbahçe'nin Manchester United'dan kadrosuna kattığı yeni transferi Fred, İstanbul'a geldi. Peki, oyuncunun maliyeti ne kadar? işte detaylar...


Brezilyalı futbolcuya eşlik eden sarı-lacivertli yönetici yaptığı açıklamada, "Biz istiyorsak, bizim ihtiyacımız varsa; gider alırız. Nitekim öyle de oldu." dedi. 

Fenerbahçe'nin yeni transferi Fred'i taşıyan uçak İstanbul'a geldi. Brezilyalı yıldız sağlık kontrollerinin ardından resmi imzayı atacak.
Fabrizio Romano'nun haberine göre; Fenerbahçe, 30 yaşındaki futbolcu için Manchester United'a bonuslarla birlikte 15 milyon euro ödeme yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.