Frasier dizisi geri dönüyor!

DİZİ - FİLM 06.10.2022 - 19:59, Güncelleme: 06.10.2022 - 19:59
 

Frasier dizisi geri dönüyor!

Ekranın kült komedilerinden Frasier ekrana dönüyor.

11 sezonluk yayın hayatı boyunca 37 Emmy ödülü kazanan Frasier'ın dönebileceği 2018'den beri gündemdeki yerini koruyordu. 2021'de Kelsey Grammer'ın Dr. Frasier Crane rolüyle yer alacağı bir devam dizisinin dijital platformlardan Paramount+'ta ekrana gelebileceği haberini aldık. Paramount+ diziye onay vererek geri dönüşü resmileşti. 10 bölüm süreceği konuşulan sezonda Frasier Crane, yeni bir şehirde farklı karakterlerle ekrana gelecek. Orijinal dizide rol alan bazı isimlerin ise konuk olması bekleniyor.  
Ekranın kült komedilerinden Frasier ekrana dönüyor.

11 sezonluk yayın hayatı boyunca 37 Emmy ödülü kazanan Frasier'ın dönebileceği 2018'den beri gündemdeki yerini koruyordu. 2021'de Kelsey Grammer'ın Dr. Frasier Crane rolüyle yer alacağı bir devam dizisinin dijital platformlardan Paramount+'ta ekrana gelebileceği haberini aldık. Paramount+ diziye onay vererek geri dönüşü resmileşti.

10 bölüm süreceği konuşulan sezonda Frasier Crane, yeni bir şehirde farklı karakterlerle ekrana gelecek. Orijinal dizide rol alan bazı isimlerin ise konuk olması bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.