Feyzettin Okumuş TOKİ konutlarını yerinde inceledi!

POLİTİKA 08.02.2024 - 20:38, Güncelleme: 11.02.2024 - 17:58
 

Feyzettin Okumuş TOKİ konutlarını yerinde inceledi!

Ak Parti Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Av. Feyzettin Okumuş, Türkoğlu ilçesinde yapılan TOKİ konutlarını yerinde inceledi.

Feyzettin Okumuş, 31 Mart Yerel seçimleri öncesi saha ve vatandaş ziyaretlerine hız verdi.  Okumuş, son olarak Türkoğlu ilçesinde yapılan TOKİ konutlarını yerinde inceledi. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Okumuş,  "Hak sahibi olan hemşehrilerimizin mutluluklarına ortak olduk. Türkoğlu ilçemizdeki kalıcı TOKİ konutları yerinde inceledik. İlk etapta yapımı tamamlanan ailelerimiz en geç onbeş ile bir ay içerisinde sağlam ve güvenilir yuvalarına kavuşacaklar. Ülkemize ve hak sahiplerine hayırlı olsun. Rabbim devletimizi ve milletimizi her türlü afet ve sıkıntıdan esirgesin." ifadelerine yer verdi. 
Ak Parti Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Av. Feyzettin Okumuş, Türkoğlu ilçesinde yapılan TOKİ konutlarını yerinde inceledi.

Feyzettin Okumuş, 31 Mart Yerel seçimleri öncesi saha ve vatandaş ziyaretlerine hız verdi. 

Okumuş, son olarak Türkoğlu ilçesinde yapılan TOKİ konutlarını yerinde inceledi.

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Okumuş, 
"Hak sahibi olan hemşehrilerimizin mutluluklarına ortak olduk. Türkoğlu ilçemizdeki kalıcı TOKİ konutları yerinde inceledik.

İlk etapta yapımı tamamlanan ailelerimiz en geç onbeş ile bir ay içerisinde sağlam ve güvenilir yuvalarına kavuşacaklar. Ülkemize ve hak sahiplerine hayırlı olsun.

Rabbim devletimizi ve milletimizi her türlü afet ve sıkıntıdan esirgesin." ifadelerine yer verdi. 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.