Feyzettin Okumuş muhtarlarla bir araya geldi!

POLİTİKA 09.02.2024 - 17:41, Güncelleme: 09.02.2024 - 17:41
 

Feyzettin Okumuş muhtarlarla bir araya geldi!

Ak Parti Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Av. Feyzettin Okumuş ve Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş muhtarlarla bir araya geldi.

Yapmış oldukları ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Okumuş, "Muhtarlarımızla İstişare toplantısı gerçekleştirdik. Muhtarlarımızla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduk. Toplantımıza katılım sağlayan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, AK Parti Türkoğlu İlçe Başkanı Hayrullah Koz ve Muhtarlarımıza katılımlarından dolayı teşekkürler ederim. Düzenlemiş olduğumuz toplantımız hayırlara vesile olmasını diliyorum." ifadelerine yer verdi.  
Ak Parti Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Av. Feyzettin Okumuş ve Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş muhtarlarla bir araya geldi.

Yapmış oldukları ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Okumuş,
"Muhtarlarımızla İstişare toplantısı gerçekleştirdik.

Muhtarlarımızla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduk.

Toplantımıza katılım sağlayan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, AK Parti Türkoğlu İlçe Başkanı Hayrullah Koz ve Muhtarlarımıza katılımlarından dolayı teşekkürler ederim.

Düzenlemiş olduğumuz toplantımız hayırlara vesile olmasını diliyorum." ifadelerine yer verdi.  

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.