Feyzettin Okumuş hane ziyaretlerine devam ediyor!

POLİTİKA 06.03.2024 - 12:07, Güncelleme: 06.03.2024 - 12:07
 

Feyzettin Okumuş hane ziyaretlerine devam ediyor!

Ak Parti Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Av. Feyzettin Okumuş, hane ziyaretlerini sürdürüyor.

31 Mart Yerel seçimleri öncesi 6 Şubat depremlerini yaşayan Kahramanmaraş’ta siyasi partiler seçim çalışmalarını yürütüyor.   Ak Parti’nin kalelerinden olan Türkoğlu’nda Başkan adayı Feyzettin Okumuş, hane ziyaretlerini ihmal etmiyor. Gittiği yerlerde büyük bir ilgiyle karşılanan Okumuş ise istişare kültürüne büyük önem veriyor. Ayırt etmeden hizmet edeceğiz! 1 Nisan sabahı bir kaybedenin olmadığını ve herkesin kazanacağını vurgulayan Okumuş, “ 6 Şubat depremleri sonrası şehrimiz ve ilçemiz büyük bir yara aldı. Devletimizin ve milletimizin güçlü duruşuyla zorlukları birlikte aşıyoruz. İlçemizi en kısa sürede ayağa kaldırarak daha yaşanabilir bir Türkoğlu için var gücümüzle çalışacağız. Milletimiz devletimize ve bizlere güvensinler. Kimseye ayırt etmeden hizmet edeceğimize söz veriyoruz.” Dedi.
Ak Parti Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Av. Feyzettin Okumuş, hane ziyaretlerini sürdürüyor.

31 Mart Yerel seçimleri öncesi 6 Şubat depremlerini yaşayan Kahramanmaraş’ta siyasi partiler seçim çalışmalarını yürütüyor.  

Ak Parti’nin kalelerinden olan Türkoğlu’nda Başkan adayı Feyzettin Okumuş, hane ziyaretlerini ihmal etmiyor. Gittiği yerlerde büyük bir ilgiyle karşılanan Okumuş ise istişare kültürüne büyük önem veriyor.

Ayırt etmeden hizmet edeceğiz!

1 Nisan sabahı bir kaybedenin olmadığını ve herkesin kazanacağını vurgulayan Okumuş, “ 6 Şubat depremleri sonrası şehrimiz ve ilçemiz büyük bir yara aldı. Devletimizin ve milletimizin güçlü duruşuyla zorlukları birlikte aşıyoruz.

İlçemizi en kısa sürede ayağa kaldırarak daha yaşanabilir bir Türkoğlu için var gücümüzle çalışacağız. Milletimiz devletimize ve bizlere güvensinler. Kimseye ayırt etmeden hizmet edeceğimize söz veriyoruz.” Dedi.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.