Feyzettin Okumuş gönüllere misafir oluyor!

POLİTİKA 11.12.2023 - 12:23, Güncelleme: 11.12.2023 - 12:23
 

Feyzettin Okumuş gönüllere misafir oluyor!

Ak Parti Türkoğlu Belediye Başkan Aday Adayı Feyzettin Okumuş, gittiği yerde gönüllere misafir olmaya devam ediyor.

31 Mart 2024 genel seçimleri öncesinde Ak Parti Türkoğlu İlçe başkanlığı görevinden istifa ederek Ak Parti Türkoğlu Belediye Başkan Aday Adayı olan Av. Feyzettin Okumuş, gittiği yerde ilgiyle karşılanmaya devam ediyor.  Okumuş,  gerek ev ziyareti gerek ise esnaf vatandaş buluşmalarıyla gönüllere girmeyi başarıyor.  Feyzettin Okumuş son olarak Kelibişler Mahallesi “Bertizli Evleri”nde nüfusları Türkoğlu İlçesinde olan vatandaşları ziyaret etti. Okumuş, " Gerçek misafirperliğin olduğu yerde çok muhabbet, çok mutluluk olur. Bizi misafir edenlerimize şükranlarımızı sunarız." dedi.
Ak Parti Türkoğlu Belediye Başkan Aday Adayı Feyzettin Okumuş, gittiği yerde gönüllere misafir olmaya devam ediyor.

31 Mart 2024 genel seçimleri öncesinde Ak Parti Türkoğlu İlçe başkanlığı görevinden istifa ederek Ak Parti Türkoğlu Belediye Başkan Aday Adayı olan Av. Feyzettin Okumuş, gittiği yerde ilgiyle karşılanmaya devam ediyor. 

Okumuş,  gerek ev ziyareti gerek ise esnaf vatandaş buluşmalarıyla gönüllere girmeyi başarıyor. 

Feyzettin Okumuş son olarak Kelibişler Mahallesi “Bertizli Evleri”nde nüfusları Türkoğlu İlçesinde olan vatandaşları ziyaret etti.

Okumuş, " Gerçek misafirperliğin olduğu yerde çok muhabbet, çok mutluluk olur. Bizi misafir edenlerimize şükranlarımızı sunarız." dedi.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.