Feyzettin Okumuş, esnaflarla hemhal olmaya devam ediyor!

POLİTİKA 28.02.2024 - 18:36, Güncelleme: 28.02.2024 - 18:36
 

Feyzettin Okumuş, esnaflarla hemhal olmaya devam ediyor!

Ak Parti Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Av. Feyzettin Okumuş, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Gittiği yerlerde vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Okumuş, ilçeye yapılacak projelerini anlatmayıda ihmal etmiyor.  Yeni Türkoğlu! Ziyaret hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Okumuş, "Türkoğlu ilçemizin mihenk taşı kıymetli esnaf kardeşlerimi ziyaret ettik. Yeni Türkoğlu'nu ve çarşı merkezimizde yapılacak olan kentsel dönüşüm projesi kapsamındaki rezerv alanını anlattık. Tüm esnaflarımıza güler yüzleri ve samimiyetleri için teşekkür ediyor, herkese bereketli bol kazançlar diliyorum."ifadelerine yer verdi.   
Ak Parti Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Av. Feyzettin Okumuş, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Gittiği yerlerde vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Okumuş, ilçeye yapılacak projelerini anlatmayıda ihmal etmiyor. 

Yeni Türkoğlu!

Ziyaret hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Okumuş, "Türkoğlu ilçemizin mihenk taşı kıymetli esnaf kardeşlerimi ziyaret ettik.

Yeni Türkoğlu'nu ve çarşı merkezimizde yapılacak olan kentsel dönüşüm projesi kapsamındaki rezerv alanını anlattık.

Tüm esnaflarımıza güler yüzleri ve samimiyetleri için teşekkür ediyor, herkese bereketli bol kazançlar diliyorum."ifadelerine yer verdi. 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.