Feyzettin Okumuş Dur Durak Bilmiyor!

POLİTİKA 21.03.2024 - 21:11, Güncelleme: 21.03.2024 - 21:11
 

Feyzettin Okumuş Dur Durak Bilmiyor!

Cumhur İttifakı Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Av. Feyzettin Okumuş, yerel seçimlere sayılı günler kala dur durak bilmiyor.

Gittiği yerlerde büyük bir ilgiyle karşılanan Okumuş, vatandaşlardan destek sözü alıyor.  Başkan adayı Feyzettin Okumuş, son olarak Avşarlı mahallesinde muhtar adayları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Okumuş, "Avşarlı mahallemizin muhtar adayları ve vatandaşları ile bir araya geldik. Mahallemizde yapacak olduğumuz çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduk.Misafirperverliklerinden dolayı muhtar adaylarımıza ve hemşerilerimize teşekkür ederim. Allah’ım birlik ve beraberliğimizi daim eylesin." ifadelerine yerverdi. 
Cumhur İttifakı Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Av. Feyzettin Okumuş, yerel seçimlere sayılı günler kala dur durak bilmiyor.

Gittiği yerlerde büyük bir ilgiyle karşılanan Okumuş, vatandaşlardan destek sözü alıyor. 

Başkan adayı Feyzettin Okumuş, son olarak Avşarlı mahallesinde muhtar adayları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Okumuş, "Avşarlı mahallemizin muhtar adayları ve vatandaşları ile bir araya geldik.

Mahallemizde yapacak olduğumuz çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduk.Misafirperverliklerinden dolayı muhtar adaylarımıza ve hemşerilerimize teşekkür ederim.

Allah’ım birlik ve beraberliğimizi daim eylesin." ifadelerine yerverdi. 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.