Fernando Muslera, yeniden yeşil sahalara dönüyor!

SPOR 28.02.2023 - 12:40, Güncelleme: 28.02.2023 - 12:40
 

Fernando Muslera, yeniden yeşil sahalara dönüyor!

Galatasaray'ın yıldızı Fernando Muslera'nın sahalara dönüş tarihi belli oldu. İşte detaylar…

Trabzonspor'a karşı oynanan mücadelede ciddi bir sakatlık yaşayan Fernando Muslera, uzun bir aranın ardından sahalara dönmeye hazırlanıyor. Deneyimli eldivenin, 17 Mart'ta Konyaspor deplasmanında forma giyme ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi. Fanatik'te yer alan habere göre, Fernando Muslera, 11 Mart'ta oynanacak Kasımpaşa maçına yetişemese bile 17 Mart'ta Konyaspor deplasmanında sahada olabilecek. Sarı-kırmızılıların, Kasımpaşa ile oynayacağı mücadelede ise Okan Kocuk'un kaleyi koruması bekleniyor.  
Galatasaray'ın yıldızı Fernando Muslera'nın sahalara dönüş tarihi belli oldu. İşte detaylar…

Trabzonspor'a karşı oynanan mücadelede ciddi bir sakatlık yaşayan Fernando Muslera, uzun bir aranın ardından sahalara dönmeye hazırlanıyor.
Deneyimli eldivenin, 17 Mart'ta Konyaspor deplasmanında forma giyme ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.

Fanatik'te yer alan habere göre, Fernando Muslera, 11 Mart'ta oynanacak Kasımpaşa maçına yetişemese bile 17 Mart'ta Konyaspor deplasmanında sahada olabilecek.

Sarı-kırmızılıların, Kasımpaşa ile oynayacağı mücadelede ise Okan Kocuk'un kaleyi koruması bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.