Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'den ayrılyor mu?

SPOR 06.12.2023 - 17:55, Güncelleme: 06.12.2023 - 17:55
 

Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'den ayrılyor mu?

Bayern Münih Ara transfer döneminde Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu'nu transfer edebilir. işte detaylar...

Sağ bek ve stoper arayışına giren Bayern Münih, Ara transfer döneminde Ferdi Kadıoğlu'nu transfer edebilir.  Sky'dan Florian Plettenberg, Ferdi Kadıoğlu'nun Bayern Münih'e 20 milyon euro bonservisin biraz altında transfer olabileceğini yazdı. Ancak sarı-lacivertlilerin milli yıldızı 30 milyon euronun altında bırakmaya niyeti yok. Fenerbahçe, 30 milyon euro düzeyinde bir teklif gelmesi durumunda Ferdi Kadıoğlu'nu ara transfer döneminde Bayern Münih'e gönderebilir. Avrupa'nın diğer kulüplerinin de dikkatini çeken 24 yaşındaki futbolcunun diğer talipleri ise Napoli ve Borussia Dortmund.  
Bayern Münih Ara transfer döneminde Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu'nu transfer edebilir. işte detaylar...

Sağ bek ve stoper arayışına giren Bayern Münih, Ara transfer döneminde Ferdi Kadıoğlu'nu transfer edebilir. 

Sky'dan Florian Plettenberg, Ferdi Kadıoğlu'nun Bayern Münih'e 20 milyon euro bonservisin biraz altında transfer olabileceğini yazdı. Ancak sarı-lacivertlilerin milli yıldızı 30 milyon euronun altında bırakmaya niyeti yok.

Fenerbahçe, 30 milyon euro düzeyinde bir teklif gelmesi durumunda Ferdi Kadıoğlu'nu ara transfer döneminde Bayern Münih'e gönderebilir.

Avrupa'nın diğer kulüplerinin de dikkatini çeken 24 yaşındaki futbolcunun diğer talipleri ise Napoli ve Borussia Dortmund.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.