Ferdi Kadıoğlu Bayern Münih’e mi gidiyor?

SPOR 08.03.2023 - 12:28, Güncelleme: 08.03.2023 - 12:28
 

Ferdi Kadıoğlu Bayern Münih’e mi gidiyor?

Fenerbahçe'nin gelecek vaat eden oyuncusu Ferdi Kadıoğlu, Bayern Münih'in dikkatini çekmeyi başardı.

Sarı lacivertlilerin yıldızı Ferdi Kadıoğlu, Avrupa ve Süper Lig'de gösterdiği performansla, Bayern Münih'in ilgisini çekti. Alman basınında çıkan haberlere göre, Bayern Münih, Fenerbahçe'nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu'nu mercek altına aldı.  Daha önce Ferdi Kadıoğlu'na İtalya'dan Inter ve Napoli talip olmuş son olarak da Premier Lig ekiplerindan Newcastle United ile Brighton son oynanan Kayseri maçına temsilci yollamıştı. İngiliz temsilciler de Ferdi Kadıoğlu için olumlu rapor yazmıştı.  
Fenerbahçe'nin gelecek vaat eden oyuncusu Ferdi Kadıoğlu, Bayern Münih'in dikkatini çekmeyi başardı.

Sarı lacivertlilerin yıldızı Ferdi Kadıoğlu, Avrupa ve Süper Lig'de gösterdiği performansla, Bayern Münih'in ilgisini çekti.

Alman basınında çıkan haberlere göre, Bayern Münih, Fenerbahçe'nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu'nu mercek altına aldı. 

Daha önce Ferdi Kadıoğlu'na İtalya'dan Inter ve Napoli talip olmuş son olarak da Premier Lig ekiplerindan Newcastle United ile Brighton son oynanan Kayseri maçına temsilci yollamıştı. İngiliz temsilciler de Ferdi Kadıoğlu için olumlu rapor yazmıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.