Fenerbahçe’ye büyük umutlarla transfer edilmişti! Yeni takımı şaşırttı

SPOR 29.01.2023 - 13:57, Güncelleme: 29.01.2023 - 13:57
 

Fenerbahçe’ye büyük umutlarla transfer edilmişti! Yeni takımı şaşırttı

Fenerbahçe, PSV Eindhoven takımından kiraladığı ve geçtiğimiz günlerde de bonservisini aldığı Armindo Bruma’yı Braga'ya kiraladı. İşte detaylar…

Bruma Fenerbahçe’de istenen etkiyi yapamayınca lisansı çıkartılmamıştı. 28 yaşındaki futbolcunun kısa süre içerisinde İstanbul'dan ayrılması bekleniyor. Sarı - lacivertliler, Portekizli futbolcunun bonservisini 4,25 milyon Euro'ya almıştı. Bu hamlenin ardından Bruma'nın Braga'ya kiralandığı belirtildi. Sarı-lacivertli ekip, sezon başında Bruma'yı kadrosuna katarken, futbolcu Şampiyonlar Ligi Elemelerindeki Dinamo Kiev ve UEFA Avrupa Ligi Elemelerindeki Slovacko maçlarında forma giydi. Ligin ilk haftasında Ümraniyespor'a karşı 27 dakika sahada kalan Bruma'nın lisansı, kadro planlaması kapsamında daha sonra askıya alınmıştı.  
Fenerbahçe, PSV Eindhoven takımından kiraladığı ve geçtiğimiz günlerde de bonservisini aldığı Armindo Bruma’yı Braga'ya kiraladı. İşte detaylar…

Bruma Fenerbahçe’de istenen etkiyi yapamayınca lisansı çıkartılmamıştı. 28 yaşındaki futbolcunun kısa süre içerisinde İstanbul'dan ayrılması bekleniyor.

Sarı - lacivertliler, Portekizli futbolcunun bonservisini 4,25 milyon Euro'ya almıştı. Bu hamlenin ardından Bruma'nın Braga'ya kiralandığı belirtildi.

Sarı-lacivertli ekip, sezon başında Bruma'yı kadrosuna katarken, futbolcu Şampiyonlar Ligi Elemelerindeki Dinamo Kiev ve UEFA Avrupa Ligi Elemelerindeki Slovacko maçlarında forma giydi.

Ligin ilk haftasında Ümraniyespor'a karşı 27 dakika sahada kalan Bruma'nın lisansı, kadro planlaması kapsamında daha sonra askıya alınmıştı.

 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.