Fenerbahçe’de Enner Valencia rüzgarı! Jorge Jesus maç sonu ne dedi?

SPOR 29.01.2023 - 22:17, Güncelleme: 30.01.2023 - 22:51
 

Fenerbahçe’de Enner Valencia rüzgarı! Jorge Jesus maç sonu ne dedi?

Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe, sahasında Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Sarı lacivertliler mücadeleyi 5-1 kazandı. Valencia gece’ de yıldızlaştı.

Fenerbahçe ile Kasımpaşa, Süper Lig'in 21. haftasında Ülker Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadelenin ikinci yarısında Enner Valencia rüzgarı esti. Yıldız futbolcu attığı 4 golle takımını sırtladı.  Son sözü ise Batshuayi söyledi. Fenerbahçe sahadan 5-1'lik galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla Fenerbahçe, puanını 44'e çıkardı. Sarı-lacivertliler, lider Galatasaray ile arasındaki 4 puanlık farkı korudu ve zirve yarışını sürdürdü.Mücadelenin ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, galibiyeti yayıncı kuruluşa değerlendirdi. Jesus, “Valencia bugün 4 gol attı ama 4 gol atmakla kalmadı. Kariyerindeki en çok gole ulaştığı sezonu yaşadı ve sezonun bitmesine çok uzun zaman var. 2-1'i yakaladığımız pozisyonda akıllı bir şekilde golü bulduk. Neredeyse ben bile aksiyonun içinde yer alacaktım."dedi
Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe, sahasında Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Sarı lacivertliler mücadeleyi 5-1 kazandı. Valencia gece’ de yıldızlaştı.

Fenerbahçe ile Kasımpaşa, Süper Lig'in 21. haftasında Ülker Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadelenin ikinci yarısında Enner Valencia rüzgarı esti. Yıldız futbolcu attığı 4 golle takımını sırtladı.  Son sözü ise Batshuayi söyledi. Fenerbahçe sahadan 5-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Bu sonuçla Fenerbahçe, puanını 44'e çıkardı. Sarı-lacivertliler, lider Galatasaray ile arasındaki 4 puanlık farkı korudu ve zirve yarışını sürdürdü.Mücadelenin ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, galibiyeti yayıncı kuruluşa değerlendirdi.

Jesus, “Valencia bugün 4 gol attı ama 4 gol atmakla kalmadı. Kariyerindeki en çok gole ulaştığı sezonu yaşadı ve sezonun bitmesine çok uzun zaman var. 2-1'i yakaladığımız pozisyonda akıllı bir şekilde golü bulduk. Neredeyse ben bile aksiyonun içinde yer alacaktım."dedi

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.