Fenerbahçe'de 5 futbolcu AEK maçı kadrosunda yer almadı!

SPOR 12.10.2022 - 16:36, Güncelleme: 12.10.2022 - 16:36
 

Fenerbahçe'de 5 futbolcu AEK maçı kadrosunda yer almadı!

UEFA Avrupa Ligi'nde AEK Larnaca ile karşılaşacak Fenerbahçe'nin kamp kadrosu belli oldu.

 Sarı-lacivertlilerde Luan Peres, Willian Arao, Mija Zajc, Mert Hakan Yandaş ve Joshua King kadroya alınmadı. UEFA Avrupa Ligi B Grubu 4. hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda AEK Larnaca ile karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertlilerin AEK Arena'da oynanacak maçının kamp kadrosu belli oldu. Sarı-lacivertlileri bildirilen kadrosunda Luan Peres, Willian Arao, Mija Zajc, Mert Hakan Yandaş ve Joshua King yer almadı.    
UEFA Avrupa Ligi'nde AEK Larnaca ile karşılaşacak Fenerbahçe'nin kamp kadrosu belli oldu.

 Sarı-lacivertlilerde Luan Peres, Willian Arao, Mija Zajc, Mert Hakan Yandaş ve Joshua King kadroya alınmadı.

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 4. hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda AEK Larnaca ile karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertlilerin AEK Arena'da oynanacak maçının kamp kadrosu belli oldu.

Sarı-lacivertlileri bildirilen kadrosunda Luan Peres, Willian Arao, Mija Zajc, Mert Hakan Yandaş ve Joshua King yer almadı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.