Fenerbahçe’de 2 yıldız oyuncu sakatlandı!

SPOR 31.10.2023 - 20:27, Güncelleme: 31.10.2023 - 20:27
 

Fenerbahçe’de 2 yıldız oyuncu sakatlandı!

Pendikspor maçında sakatlanan Fred ve Becao'nun son durumu nedir? İşte detaylar…

Pendikspor maçında sakatlanan Fred ve Becao'nun son durumu nedir? İşte detaylar… Fenerbahçe’de  Pendikspor maçı sonrası sakatlanan Fred ve Becao'dan kötü haber geldi. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Becao'nun durumu sanılandan daha ciddi. Yıldız futbolcunun tendonlarında ciddi bir hasar var ve uzun süre sahalardan uzak kalabilir. Kasık bölgesinde çekme ve zorlanma olan Fred'in ise 12 Kasım'da oynanacak Adana Demirspor maçıyla birlikte sahalara dönmesi bekleniyor. Brezilyalı yıldız Trabzonspor ve Ludogorets karşılaşmalarını kaçıracak. Ludogorets maçında sağ ayak metalors kemiğinde deplase kırık oluşan Djiku, Trabzon ve Ludogorets rövanşında forma giyemeyecek. 25 Ekim'de sol ayak bileğinden ameliyat olan Serdar Aziz ise 1.5 ay yok. Samet Akaydin'in ise Trabzonspor maçına yetişmesi için büyük çaba harcanıyor.  
Pendikspor maçında sakatlanan Fred ve Becao'nun son durumu nedir? İşte detaylar…

Pendikspor maçında sakatlanan Fred ve Becao'nun son durumu nedir? İşte detaylar…

Fenerbahçe’de  Pendikspor maçı sonrası sakatlanan Fred ve Becao'dan kötü haber geldi.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Becao'nun durumu sanılandan daha ciddi. Yıldız futbolcunun tendonlarında ciddi bir hasar var ve uzun süre sahalardan uzak kalabilir.

Kasık bölgesinde çekme ve zorlanma olan Fred'in ise 12 Kasım'da oynanacak Adana Demirspor maçıyla birlikte sahalara dönmesi bekleniyor. Brezilyalı yıldız Trabzonspor ve Ludogorets karşılaşmalarını kaçıracak.

Ludogorets maçında sağ ayak metalors kemiğinde deplase kırık oluşan Djiku, Trabzon ve Ludogorets rövanşında forma giyemeyecek. 25 Ekim'de sol ayak bileğinden ameliyat olan Serdar Aziz ise 1.5 ay yok. Samet Akaydin'in ise Trabzonspor maçına yetişmesi için büyük çaba harcanıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.