Fenerbahçe lider Galatasaray'la puan farkını 4'e indirdi!

SPOR 23.01.2023 - 22:39, Güncelleme: 24.01.2023 - 17:42
 

Fenerbahçe lider Galatasaray'la puan farkını 4'e indirdi!

Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe, Ümraniyespor ile karşı karşıya geldi. Sarı lacivertliler mücadeleyi 2-1 kazandı. İşte detaylar…

Ümraniyespor'u deplasmanda 2-1'lik skorla yenen Fenerbahçe lider Galatasaray'la puan farkını 4'e indirdi. Bu galibiyetle puanını 41’e yükselten, Fenerbahçe ligin 21. haftasında 29 Ocak Pazar günü Kasımpaşa’yı konuk edecek. "Golün dakikası olmaz" Maç  sonrası açıklamalarda bulunan Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, "Bugün en önemlisi 3 puan almaktı. İlk yarıda çok iyi oynadık. Sahada iyi olan taraf bizdik ve maçı kazanmayı bildik. Fenerbahçe oyuncularının kalbi var, ruhu var. Sonuna kadar inanıyorlar. Bugün de bu şekilde kazandık. Golün dakikası olmaz, hangi dakikada atarsanız atın gol goldür. Son dakikada attığımız goller takımın son düdüğe kadar savaştığının bir ispatı.”diye konuştu.
Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe, Ümraniyespor ile karşı karşıya geldi. Sarı lacivertliler mücadeleyi 2-1 kazandı. İşte detaylar…

Ümraniyespor'u deplasmanda 2-1'lik skorla yenen Fenerbahçe lider Galatasaray'la puan farkını 4'e indirdi.

Bu galibiyetle puanını 41’e yükselten, Fenerbahçe ligin 21. haftasında 29 Ocak Pazar günü Kasımpaşa’yı konuk edecek.

"Golün dakikası olmaz"

Maç  sonrası açıklamalarda bulunan Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, "Bugün en önemlisi 3 puan almaktı. İlk yarıda çok iyi oynadık. Sahada iyi olan taraf bizdik ve maçı kazanmayı bildik.

Fenerbahçe oyuncularının kalbi var, ruhu var. Sonuna kadar inanıyorlar. Bugün de bu şekilde kazandık. Golün dakikası olmaz, hangi dakikada atarsanız atın gol goldür. Son dakikada attığımız goller takımın son düdüğe kadar savaştığının bir ispatı.”diye konuştu.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.