Fenerbahçe Galatasaray forması giyen o oyuncu için nabız yokladı!

SPOR 21.01.2023 - 13:53, Güncelleme: 21.01.2023 - 20:36
 

Fenerbahçe Galatasaray forması giyen o oyuncu için nabız yokladı!

Fenerbahçe, geçmiş yıllarda Galatasaray forması giyen Inaki Pena için nabız yokladı. İşte transferle ilgili detaylar…

Altay Bayındır'ı güzden çıkartan Fenerbahçe onun yerine yeni oyuncu arayışını sürdürüyor. Son olarak Inaki Pena gündeme geldi.  İspanyol basınında yer alan habere göre, Fenerbahçe Inaki Pena'yı kadrosuna katmak istiyor. Barcelona forması giyen İspanyol eldivenin kiralık olarak sarı-lacivertlilere gidebileceği öne sürüldü. Kiralık olarak Galatasaray 'da görev yapan İspanyol kaleci, 6'sı Süper Lig ve 2'si Avrupa Ligi olmak üzere 8 karşılaşmada görev yapmış, 11 gol yemişti.  
Fenerbahçe, geçmiş yıllarda Galatasaray forması giyen Inaki Pena için nabız yokladı. İşte transferle ilgili detaylar…

Altay Bayındır'ı güzden çıkartan Fenerbahçe onun yerine yeni oyuncu arayışını sürdürüyor. Son olarak Inaki Pena gündeme geldi. 

İspanyol basınında yer alan habere göre, Fenerbahçe Inaki Pena'yı kadrosuna katmak istiyor. Barcelona forması giyen İspanyol eldivenin kiralık olarak sarı-lacivertlilere gidebileceği öne sürüldü.

Kiralık olarak Galatasaray 'da görev yapan İspanyol kaleci, 6'sı Süper Lig ve 2'si Avrupa Ligi olmak üzere 8 karşılaşmada görev yapmış, 11 gol yemişti.

 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.