Fenerbahçe, Barcelona'nın genç yeteneğini aldı!

SPOR 29.01.2023 - 19:58, Güncelleme: 29.01.2023 - 19:58
 

Fenerbahçe, Barcelona'nın genç yeteneğini aldı!

Fenerbahçe ara transfer dönemine hızlı girdi. Sarı lacivertliler Oosterwolde'nin ardından Barcelona'dan Emre Demir'i de kadrosuna kattı. İşte detaylar…

Zirve yarışını Galatasaray’ın ardından ikinci olarak sürdüren Fenerbahçe, Barcelona'dan 19 yaşındaki futbolcu Emre Demir ile 4.5 yıllık anlaşmaya vardı. Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Emre Demir, Barcelona ile sözleşmesini feshettiği için Sarı-lacivertliler, transfer için bonservis bedeli ödemeyecek. Emre Demir, geçen sezon 2 milyon euro bedelle Kayseri'den Barcelona'ya transfer olmuştu. Katalan devinin B takımıyla bu sezon 2 maçta süre alan Demir, gol ya da asist katkısı üretemedi.  
Fenerbahçe ara transfer dönemine hızlı girdi. Sarı lacivertliler Oosterwolde'nin ardından Barcelona'dan Emre Demir'i de kadrosuna kattı. İşte detaylar…

Zirve yarışını Galatasaray’ın ardından ikinci olarak sürdüren Fenerbahçe, Barcelona'dan 19 yaşındaki futbolcu Emre Demir ile 4.5 yıllık anlaşmaya vardı.

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Emre Demir, Barcelona ile sözleşmesini feshettiği için Sarı-lacivertliler, transfer için bonservis bedeli ödemeyecek.

Emre Demir, geçen sezon 2 milyon euro bedelle Kayseri'den Barcelona'ya transfer olmuştu. Katalan devinin B takımıyla bu sezon 2 maçta süre alan Demir, gol ya da asist katkısı üretemedi.

 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.