Fear Factor yarışmasındaki Büyük skandal!

AKTÜEL 02.10.2022 - 19:41, Güncelleme: 03.10.2022 - 18:07
 

Fear Factor yarışmasındaki Büyük skandal!

Amerika Birleşik Devletleri'nde yayınlanan Fear Factor yarışmasındaki skandal, sosyal medyada yeniden gündeme geldi.

 İddiaya göre kadınlara yarışmada eşek spermi içirilmesinin ardından yarışmanın bir bölümü yayından kaldırıldı. Bir dönem Türkiye'de de yayınlanan realiteşov Fear Factor'un ABD'de yayınlanan formatında meydana gelen skandal bir olay, üzerinden yıllar geçmesine rağmen sosyal medyada bir kez daha gündeme geldi. İddiaya göre yarışmanın bir bölümünde kadın yarışmacıların önüne eşek spermi konularak, kadınların bu sıvıyı içmeleri istendi. Fakat yarışma yayınlandıktan sonra yapımcılara büyük bir tepki geldi.  
Amerika Birleşik Devletleri'nde yayınlanan Fear Factor yarışmasındaki skandal, sosyal medyada yeniden gündeme geldi.

 İddiaya göre kadınlara yarışmada eşek spermi içirilmesinin ardından yarışmanın bir bölümü yayından kaldırıldı.

Bir dönem Türkiye'de de yayınlanan realiteşov Fear Factor'un ABD'de yayınlanan formatında meydana gelen skandal bir olay, üzerinden yıllar geçmesine rağmen sosyal medyada bir kez daha gündeme geldi. İddiaya göre yarışmanın bir bölümünde kadın yarışmacıların önüne eşek spermi konularak, kadınların bu sıvıyı içmeleri istendi. Fakat yarışma yayınlandıktan sonra yapımcılara büyük bir tepki geldi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.