Fatih Terim Trabzonspor ile anlaştı mı?

SPOR 26.03.2023 - 11:01, Güncelleme: 26.03.2023 - 11:01
 

Fatih Terim Trabzonspor ile anlaştı mı?

Trabzonspor Teknik direktör arayışını sürdürüyor. Son olarak gündeme gelen isim ise Galatasaray’ın efsanevi ismi Fatih Terim.

Bordo-Mavili yetkililerin hafta içinde Terim'e teklif götüreceği iddia edildi. Süper Lig'de geçtimiz sezon şampiyonluk ipini göğüsleyen ve bu sezon ligde ve Avrupa'da istediği çıkışı yakalamayan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı ile yollar ayrıldı.  Ajansspor'dan Salim Manav'ın haberine göre; Teknik direktör arayışlarını sürdüren Ertuğrul Doğan yönetimi, gündeme Fatih Terim ismini aldı. Bordo mavili yöneticiler, hafta içerisinde Terim ile görüşecek.  
Trabzonspor Teknik direktör arayışını sürdürüyor. Son olarak gündeme gelen isim ise Galatasaray’ın efsanevi ismi Fatih Terim.

Bordo-Mavili yetkililerin hafta içinde Terim'e teklif götüreceği iddia edildi.

Süper Lig'de geçtimiz sezon şampiyonluk ipini göğüsleyen ve bu sezon ligde ve Avrupa'da istediği çıkışı yakalamayan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı ile yollar ayrıldı. 

Ajansspor'dan Salim Manav'ın haberine göre; Teknik direktör arayışlarını sürdüren Ertuğrul Doğan yönetimi, gündeme Fatih Terim ismini aldı.

Bordo mavili yöneticiler, hafta içerisinde Terim ile görüşecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.