Fatih Mehmet Erkoç, Milletvekili A. Adayı oldu!

POLİTİKA 22.03.2023 - 23:30, Güncelleme: 24.03.2023 - 11:26
 

Fatih Mehmet Erkoç, Milletvekili A. Adayı oldu!

Önceki dönem Kahramanmaraş Büyükşehir belediye başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Milletvekili aday adayı oldu.

Kahramanmaraş kamuoyunun yakından tanıdığı ve Ak Parti’nin çeşitli kademelerinde uzun yıllar görev yapan Fatih Mehmet Erkoç, Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı oldu.  Gerekli belgelerin il başkanlığına teslim edilmesinin ardından Açıklamalarda Bulunan  Erkoç, “Son bin yıldaki en acı günleri yaşıyoruz. Bu günleri el birliği ile her birlikte birlik ve beraberlik içerisinde inşallah aşacağız. Hep beraber omuz omuza vererek geleceği inşa edeceğiz. Depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, kederli ailelere ve hemşerilerimize başsağlığı diliyoruz, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Kahramanmaraş, kadim şehirlerin en başında gelen illerden bir tanesi ve bu durumun da üstesinden geleceğine inanıyoruz. Kahramanmaraş daha da birlik ve beraberlik içerisinde geleceğe güçlü bir şekilde yürüyeceği inancındayız.” Dedi.  
Önceki dönem Kahramanmaraş Büyükşehir belediye başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Milletvekili aday adayı oldu.

Kahramanmaraş kamuoyunun yakından tanıdığı ve Ak Parti’nin çeşitli kademelerinde uzun yıllar görev yapan Fatih Mehmet Erkoç, Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı oldu. 

Gerekli belgelerin il başkanlığına teslim edilmesinin ardından Açıklamalarda Bulunan  Erkoç, “Son bin yıldaki en acı günleri yaşıyoruz. Bu günleri el birliği ile her birlikte birlik ve beraberlik içerisinde inşallah aşacağız. Hep beraber omuz omuza vererek geleceği inşa edeceğiz.

Depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, kederli ailelere ve hemşerilerimize başsağlığı diliyoruz, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Kahramanmaraş, kadim şehirlerin en başında gelen illerden bir tanesi ve bu durumun da üstesinden geleceğine inanıyoruz. Kahramanmaraş daha da birlik ve beraberlik içerisinde geleceğe güçlü bir şekilde yürüyeceği inancındayız.” Dedi.

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.