Fatih Arpacık, Ak Parti milletvekili aday adayı oldu!

POLİTİKA 22.03.2023 - 09:55, Güncelleme: 22.03.2023 - 09:55
 

Fatih Arpacık, Ak Parti milletvekili aday adayı oldu!

Fatih Arpacık, 14 Mayıs genel seçimleri öncesi Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı oldu.

Ak parti Onikişubat ilçesi tanıtım ve medya’dan sorumlu Başkan Fatih Arpacık, Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı oldu. Şimdi değilse ne zaman! Sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunan Arpacık, “Yaşanılan bu zor günlerde aziz milletimizin yanında olmayacaksak ne zaman olacağız düşüncesi ile tarihin kadim şehirlerinden olan Kahramanmaraş’ımızı yaşadığı bu yıkımdan sonra yeniden o eski güzel günlerine kavuşturmak için ,dün olduğundan daha çok bugün ve umut dolu yarınlarda aziz milletimize hizmet etmek gayesi ve Genel Merkezimizin olurları ile neferi olduğum, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki AK Partimizden 28.Dönem Kahramanmaraş Milletvekilliği Aday Adaylığı Başvurumu yaptım. Rabbim memleketimiz için hayırlı olanı nasip eylesin. Gayret Bizden Tevfîk Allah’tan.”ifadelerine yer verdi. 
Fatih Arpacık, 14 Mayıs genel seçimleri öncesi Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı oldu.

Ak parti Onikişubat ilçesi tanıtım ve medya’dan sorumlu Başkan Fatih Arpacık, Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı oldu.

Şimdi değilse ne zaman!

Sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunan Arpacık, “Yaşanılan bu zor günlerde aziz milletimizin yanında olmayacaksak ne zaman olacağız düşüncesi ile tarihin kadim şehirlerinden olan Kahramanmaraş’ımızı yaşadığı bu yıkımdan sonra yeniden o eski güzel günlerine kavuşturmak için ,dün olduğundan daha çok bugün ve umut dolu yarınlarda aziz milletimize hizmet etmek gayesi ve Genel Merkezimizin olurları ile neferi olduğum, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki AK Partimizden 28.Dönem Kahramanmaraş Milletvekilliği Aday Adaylığı Başvurumu yaptım.

Rabbim memleketimiz için hayırlı olanı nasip eylesin. Gayret Bizden Tevfîk Allah’tan.”ifadelerine yer verdi. 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.