Faroe- Türkiye maçı hangi kanalda?

SPOR 25.09.2022 - 18:28, Güncelleme: 25.09.2022 - 18:28
 

Faroe- Türkiye maçı hangi kanalda?

Faroe- Türkiye maçı hangi kanalda? Sorusu futbolseverlerin gündeminde yer alıyor. Uluslar Ligi'nde karşılaşacak olan Milli Takımımız ile Faroe maçı heyecanla bekleniyor.

Faroe- Türkiye maçı hangi kanalda? Sorusu futbolseverlerin gündeminde yer alıyor. Uluslar Ligi'nde karşılaşacak olan Milli Takımımız ile Faroe maçı heyecanla bekleniyor. Faroe- Türkiye maçı hangi kanalda? Faroe- Türkiye maçı nerede yayınlanıyor? Türkiye- Faroe maçı şifresiz mi? Faroe- Türkiye maçı CANLI izleme linki! Faroe Adaları-Türkiye Maçı, 25 Eylül Pazar günü oynanacak ve saat 21:45'de başlayacak. Faroe Adaları-Türkiye takımlarının karşı karşıya geleceği UEFA Uluslar Ligi maçı, Torshavn'da, Torsvollur Stadyumu'nda oynanacak. Saat 21:45'de başlayacak olan karşılaşmada TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. TRT1 Kanalı, Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.  
Faroe- Türkiye maçı hangi kanalda? Sorusu futbolseverlerin gündeminde yer alıyor. Uluslar Ligi'nde karşılaşacak olan Milli Takımımız ile Faroe maçı heyecanla bekleniyor.

Faroe- Türkiye maçı hangi kanalda? Sorusu futbolseverlerin gündeminde yer alıyor. Uluslar Ligi'nde karşılaşacak olan Milli Takımımız ile Faroe maçı heyecanla bekleniyor. Faroe- Türkiye maçı hangi kanalda? Faroe- Türkiye maçı nerede yayınlanıyor? Türkiye- Faroe maçı şifresiz mi? Faroe- Türkiye maçı CANLI izleme linki!

Faroe Adaları-Türkiye Maçı, 25 Eylül Pazar günü oynanacak ve saat 21:45'de başlayacak. Faroe Adaları-Türkiye takımlarının karşı karşıya geleceği UEFA Uluslar Ligi maçı, Torshavn'da, Torsvollur Stadyumu'nda oynanacak.

Saat 21:45'de başlayacak olan karşılaşmada TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. TRT1 Kanalı, Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.