Faizsiz ve 2 yıl ödemesiz destek kredisinin başvuruları başladı!

EKONOMİ 13.05.2023 - 18:40, Güncelleme: 14.05.2023 - 19:06
 

Faizsiz ve 2 yıl ödemesiz destek kredisinin başvuruları başladı!

Hem faizsiz hem ilk 2 yıl ödemesiz ayda 5.833 TL taksitle toplam 350 bin TL destek kredisi verilecek. İşte detaylar…

Hem faizsiz hem ilk 2 yıl ödemesiz ayda 5.833 TL taksitle toplam 350 bin TL destek kredisi verilecek. İşte detaylar…  İlk 24 ay geri ödemesiz olmak üzere toplam 60 ay vadeli kredi için başvurular başladı. Bu krediden faydalanacak kişiler alınan bu 350.000 TL’lik krediyi 2 yılın sonunda 36 ay vadeli bir şekilde ayda 5.833 TL taksitle geri ödeyebilecek. Yeni iş yeri açmak yada ticari bir girişimde bulunmak isteyenler dikkat. Finansman desteği veren KOSGEB yeni bir kredi paketi daha açıkladı ve iş yeri açmak, işini geliştirmek veya herhangi bir ticari faaliyette bulunmak isteyenlere 300 bin TL faizsiz kredi verileceğini duyurdu. Buna ekstra olarak 50 bin TL’de genel teçhizat giderleri için kredi verileceğini belirten KOSGEB, alınan kredileri faizsiz, 2 yıl ödemesiz süresi ile birlikte 60 ay vade ile ödeme imkanı sunuyor. Buda aylık toplam taksiti 5.833,33 TL’ye denk gelmektedir. KREDİNİN KULLANDIRMA AMACI KOBİ’lere uygun koşullarda finansal destek temin edilerek finansman sorunlarının çözümü, üretim, kalite ve standartlarını artırmaları, istihdam yaratmaları, uluslararası düzeyde rekabet etmelerinin sağlanması. Başvuru Formları İlk başvuru Bankalara yapılacak olup İşletmenin kredi başvurusu Bankalar tarafından; KOSGEB KOBİ Finansman Destek Programı ve Protokolü kapsamında, genel bankacılık mevzuatı, bankacılık teamülleri, Banka mevzuatı ve kredi politikaları doğrultusunda değerlendirilir. Diğer tüm detaylar için bu linki kopyalayıp aratınız; https://www.kosgeb.gov.tr/site/tr/genel/destekdetay/1233/kobi-finansman-destek-programi  
Hem faizsiz hem ilk 2 yıl ödemesiz ayda 5.833 TL taksitle toplam 350 bin TL destek kredisi verilecek. İşte detaylar…

Hem faizsiz hem ilk 2 yıl ödemesiz ayda 5.833 TL taksitle toplam 350 bin TL destek kredisi verilecek. İşte detaylar… 

İlk 24 ay geri ödemesiz olmak üzere toplam 60 ay vadeli kredi için başvurular başladı. Bu krediden faydalanacak kişiler alınan bu 350.000 TL’lik krediyi 2 yılın sonunda 36 ay vadeli bir şekilde ayda 5.833 TL taksitle geri ödeyebilecek.

Yeni iş yeri açmak yada ticari bir girişimde bulunmak isteyenler dikkat.

Finansman desteği veren KOSGEB yeni bir kredi paketi daha açıkladı ve iş yeri açmak, işini geliştirmek veya herhangi bir ticari faaliyette bulunmak isteyenlere 300 bin TL faizsiz kredi verileceğini duyurdu. Buna ekstra olarak 50 bin TL’de genel teçhizat giderleri için kredi verileceğini belirten KOSGEB, alınan kredileri faizsiz, 2 yıl ödemesiz süresi ile birlikte 60 ay vade ile ödeme imkanı sunuyor. Buda aylık toplam taksiti 5.833,33 TL’ye denk gelmektedir.

KREDİNİN KULLANDIRMA AMACI

KOBİ’lere uygun koşullarda finansal destek temin edilerek finansman sorunlarının çözümü, üretim, kalite ve standartlarını artırmaları, istihdam yaratmaları, uluslararası düzeyde rekabet etmelerinin sağlanması.

Başvuru Formları

İlk başvuru Bankalara yapılacak olup İşletmenin kredi başvurusu Bankalar tarafından; KOSGEB KOBİ Finansman Destek Programı ve Protokolü kapsamında, genel bankacılık mevzuatı, bankacılık teamülleri, Banka mevzuatı ve kredi politikaları doğrultusunda değerlendirilir.

Diğer tüm detaylar için bu linki kopyalayıp aratınız;

https://www.kosgeb.gov.tr/site/tr/genel/destekdetay/1233/kobi-finansman-destek-programi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.