Faizsiz kredi kampanyası!

AKTÜEL 17.09.2023 - 14:11, Güncelleme: 17.09.2023 - 14:11
 

Faizsiz kredi kampanyası!

Akbank müşterilerinin karşısına Faizsiz kredi kampanyasıyla çıktı. işte kampanya detayları...

Akbank  müşterilerinin karşısına Faizsiz kredi kampanyasıyla çıktı. işte kampanya detayları... Akbank yeni faizsiz kredi kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden duyurarak müşterilerinin hizmetine sundu. Banka tarafından yapılan duyuru sonrasında kredi kullanarak nakit sıkıntısını gidermek isteyen kişilerin tüm dikkatlerini üzerine çekti. Bu durumda da her kampanyada olduğu gibi bu kampanyada da yine bazı şartlar talep edilmekten bu doğrultuda da banka tarafından talep edilen şartlar ise şu şekilde yer alıyor; Akbank tarafından sunulan kampanya kapsamından sadece, yeni müşterilerinin yararlanabileceği bilgisi yer alırken, kampanya kapsamında yararlanmak için ise “Akbank Mobil” uygulaması aracılığıyla banka müşterisi olmak gerektiği bilgisi verildi. Gerekli tüm şartları taşıyan yeni banka müşterileri bu durumda da “Faizsiz Kredi” desteğine başvuru yaparak banka tarafından sunulan avantajlardan 25 Ekim 2023 tarihine kadar Axess ya da Wings kartı başvurusu yaparak faizsiz kredi avantajlarından yararlanabilecek. Kampanya ile ilgili daha kapsamlı bilgileri bankanın resmi web sitesi üzerinden ulaşım sağlanabileceği gibi Akbank Mobil uygulaması aracılığıyla da öğrenmek mümkün.  
Akbank müşterilerinin karşısına Faizsiz kredi kampanyasıyla çıktı. işte kampanya detayları...

Akbank  müşterilerinin karşısına Faizsiz kredi kampanyasıyla çıktı. işte kampanya detayları...

Akbank yeni faizsiz kredi kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden duyurarak müşterilerinin hizmetine sundu. Banka tarafından yapılan duyuru sonrasında kredi kullanarak nakit sıkıntısını gidermek isteyen kişilerin tüm dikkatlerini üzerine çekti.

Bu durumda da her kampanyada olduğu gibi bu kampanyada da yine bazı şartlar talep edilmekten bu doğrultuda da banka tarafından talep edilen şartlar ise şu şekilde yer alıyor;

Akbank tarafından sunulan kampanya kapsamından sadece, yeni müşterilerinin yararlanabileceği bilgisi yer alırken, kampanya kapsamında yararlanmak için ise “Akbank Mobil” uygulaması aracılığıyla banka müşterisi olmak gerektiği bilgisi verildi.

Gerekli tüm şartları taşıyan yeni banka müşterileri bu durumda da “Faizsiz Kredi” desteğine başvuru yaparak banka tarafından sunulan avantajlardan 25 Ekim 2023 tarihine kadar Axess ya da Wings kartı başvurusu yaparak faizsiz kredi avantajlarından yararlanabilecek.

Kampanya ile ilgili daha kapsamlı bilgileri bankanın resmi web sitesi üzerinden ulaşım sağlanabileceği gibi Akbank Mobil uygulaması aracılığıyla da öğrenmek mümkün.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.