EYT‘liler ilk maşı ne zaman alacak? İşte ilk tarih!

EKONOMİ 14.11.2022 - 23:03, Güncelleme: 15.11.2022 - 21:42
 

EYT‘liler ilk maşı ne zaman alacak? İşte ilk tarih!

Hükümet emeklilikte yaşa takılanlar( EYT )ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.EYT’liler şimdiden ilk maaşlarını ne zaman alacaklarını araştırıyor.

Hükümet emeklilikte yaşa takılanlar ( EYT ) ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. EYT’liler şimdiden ilk maaşlarını ne zaman alacaklarını araştırıyor. Peki, EYT’liler ilk maşı ne zaman alacak? İşte detaylar… Aralık ayında Meclis'e sunulması beklenen EYT ile ilgili yeni gelişmeler var. 2023 Ocak ayında yasalaşması beklenen EYT ilk önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayına sunulacak sonra aralık ayında Meclis'e gelecek ve ocak ayında da yasalaşmış olacak.  İlk maaşlar Şubat’ta  Düzenlemenin ocak ayında yasalaşmasıyla birlikte, şartları sağlayan vatandaşlar aynı ay içinde başvuru yaparsa ilk maaşını da şubat ayında alacak.  
Hükümet emeklilikte yaşa takılanlar( EYT )ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.EYT’liler şimdiden ilk maaşlarını ne zaman alacaklarını araştırıyor.

Hükümet emeklilikte yaşa takılanlar ( EYT ) ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. EYT’liler şimdiden ilk maaşlarını ne zaman alacaklarını araştırıyor. Peki, EYT’liler ilk maşı ne zaman alacak? İşte detaylar…

Aralık ayında Meclis'e sunulması beklenen EYT ile ilgili yeni gelişmeler var. 2023 Ocak ayında yasalaşması beklenen EYT ilk önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayına sunulacak sonra aralık ayında Meclis'e gelecek ve ocak ayında da yasalaşmış olacak. 

İlk maaşlar Şubat’ta 

Düzenlemenin ocak ayında yasalaşmasıyla birlikte, şartları sağlayan vatandaşlar aynı ay içinde başvuru yaparsa ilk maaşını da şubat ayında alacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.