EYT'liler bayram ikramiyesi alabilecek mi? işte detaylar…

EKONOMİ 30.01.2023 - 22:49, Güncelleme: 31.01.2023 - 22:45
 

EYT'liler bayram ikramiyesi alabilecek mi? işte detaylar…

EYT'de ki çalışmalarda sona gelindi. Peki, EYT’liler hangi haklara sahip olacaklar? EYT'liler bayram ikramiyesi alabilecek mi? işte detaylar…

Şubat ayı içerisinde Meclis'ten geçmesi beklenen düzenlemede kadınlarda 20, erkeklerde ise 25 yıl hizmet süresi şartı bulunuyor.1999 öncesi sigortalı olan SSK'lıların prim şartı ise 5 bin ile 5 bin 975 gün arasında değişiyor.  EYT'de artın son aşamaya gelinmesiyle birlikte ilk maaşların yatacağı tarih olarak ise Mart ayı işaret edildi. İlk maaşların Mart ayında yatacak olması nedeniyle EYT'den emekli olanlar Ramazan bayramına emekli olmuş bir şekilde girecek. Bu nedenle EYT'liler ramazan bayramı ikramiyesinden faydalanabilecek.  
EYT'de ki çalışmalarda sona gelindi. Peki, EYT’liler hangi haklara sahip olacaklar? EYT'liler bayram ikramiyesi alabilecek mi? işte detaylar…

Şubat ayı içerisinde Meclis'ten geçmesi beklenen düzenlemede kadınlarda 20, erkeklerde ise 25 yıl hizmet süresi şartı bulunuyor.1999 öncesi sigortalı olan SSK'lıların prim şartı ise 5 bin ile 5 bin 975 gün arasında değişiyor. 

EYT'de artın son aşamaya gelinmesiyle birlikte ilk maaşların yatacağı tarih olarak ise Mart ayı işaret edildi.

İlk maaşların Mart ayında yatacak olması nedeniyle EYT'den emekli olanlar Ramazan bayramına emekli olmuş bir şekilde girecek. Bu nedenle EYT'liler ramazan bayramı ikramiyesinden faydalanabilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.