Exxen’in ne kadar abonesi var? Türkiye’de ikini sıradalar!

DİZİ - FİLM 28.10.2022 - 17:59, Güncelleme: 28.10.2022 - 17:59
 

Exxen’in ne kadar abonesi var? Türkiye’de ikini sıradalar!

Acun Medya'nın kurucusu Acun Ilıcalı Exxen'in ne kadar üyesi olduğunu açıkladı. İşte detaylar…

Acun Ilıcalı, Exxen'in 1.1 milyon üyeye sahip olduğunu ve bu sayıyla Türkiye’de 2. sırada bulunduklarını kaydetti. Ilıcalı, “TV8'i yaklaşık 6 sene önce satın aldım ve bunu da gururla söylüyorum, 1 share varken şimdilerde ortalama 50'den fazlasına sahip. Reytinglerde kanal sıralamasında 13. sıradayken iki yıl kadardır 1 numaradayız. Ekibim ve ben günde 24 saat kanalda çalışıyoruz. Şampiyonlar Ligi'nin hakları Exxen'de ve spor dışında da çok iyi materyallerimiz var. Çoğunluğu animasyon, eğlence, komedi ve yerel içerik. 1.1 milyondan fazla üyemiz var ki bu da Türkiye için büyük bir sayı."ifadelerine yer verdi. fısıltı haber - dizi - film  
Acun Medya'nın kurucusu Acun Ilıcalı Exxen'in ne kadar üyesi olduğunu açıkladı. İşte detaylar…

Acun Ilıcalı, Exxen'in 1.1 milyon üyeye sahip olduğunu ve bu sayıyla Türkiye’de 2. sırada bulunduklarını kaydetti.

Ilıcalı, “TV8'i yaklaşık 6 sene önce satın aldım ve bunu da gururla söylüyorum, 1 share varken şimdilerde ortalama 50'den fazlasına sahip. Reytinglerde kanal sıralamasında 13. sıradayken iki yıl kadardır 1 numaradayız. Ekibim ve ben günde 24 saat kanalda çalışıyoruz.

Şampiyonlar Ligi'nin hakları Exxen'de ve spor dışında da çok iyi materyallerimiz var. Çoğunluğu animasyon, eğlence, komedi ve yerel içerik. 1.1 milyondan fazla üyemiz var ki bu da Türkiye için büyük bir sayı."ifadelerine yer verdi.

fısıltı haber - dizi - film

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.