Evlilik Teklifini Farklı Boyuta Taşıyan Adam!

YAŞAM 07.09.2019 - 09:09, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Evlilik Teklifini Farklı Boyuta Taşıyan Adam!

Çok güzel bir evlilik teklifi aldığınızda bunu ileride çocuklarınıza, torunlarınıza, herkese anlatabilirsiniz. İşte birazdan okuyacağınız hikayedeki evlilik teklifi tam olarak böyle bir teklif.

Bazen en çok beklediğiniz şeyler hiç ummadığınız anlarda gelir. Bu evlilik teklifinde de yüzük var, evlilik teklifi yapmayı düşünen bir adam var ancak ortada henüz evlilik teklifi yok yalnızca hazırlıkları var. Ancak hazırlıklar oldukça cesur mücadelelerden oluşuyor. Şaşırmaya ve gülmeye hazır olun! 30 yaşında olan Edi Okoro, hayatını birlikte geçirmek istediği kadının Cally Read olduğunu anladı ve ona evlenme teklifi etme kararı aldı.   Edi, profesyonel bir atlet ve Cally ile yarışmalarda tanıştılar ve sonra bağları hiç kopmadı. Ancak bu teklif klişelerden uzak olmalıydı. Çünkü Edi farklı olmak istiyordu Edeceği evlilik teklifini düşünürken doğru zamanı beklemeye başladı. Bekledi, bekledi, bekledi… Kimsenin tahmin bile edemeyeceği bir evlilik teklifi planından sonra Edi, teklife ait fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.
Çok güzel bir evlilik teklifi aldığınızda bunu ileride çocuklarınıza, torunlarınıza, herkese anlatabilirsiniz. İşte birazdan okuyacağınız hikayedeki evlilik teklifi tam olarak böyle bir teklif.

Bazen en çok beklediğiniz şeyler hiç ummadığınız anlarda gelir. Bu evlilik teklifinde de yüzük var, evlilik teklifi yapmayı düşünen bir adam var ancak ortada henüz evlilik teklifi yok yalnızca hazırlıkları var. Ancak hazırlıklar oldukça cesur mücadelelerden oluşuyor. Şaşırmaya ve gülmeye hazır olun!


30 yaşında olan Edi Okoro, hayatını birlikte geçirmek istediği kadının Cally Read olduğunu anladı ve ona evlenme teklifi etme kararı aldı.

 

Edi, profesyonel bir atlet ve Cally ile yarışmalarda tanıştılar ve sonra bağları hiç kopmadı.
Ancak bu teklif klişelerden uzak olmalıydı. Çünkü Edi farklı olmak istiyordu
Edeceği evlilik teklifini düşünürken doğru zamanı beklemeye başladı. Bekledi, bekledi, bekledi…
Kimsenin tahmin bile edemeyeceği bir evlilik teklifi planından sonra Edi, teklife ait fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.