Evde Berber Hizmeti yeniden başladı!

19.08.2020 - 18:31, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Evde Berber Hizmeti yeniden başladı!

Büyükşehir Belediyesi özel gereksinimli bireyler ve yaşlı vatandaşlara yönelik daha önce başlattığı evde berber hizmetine devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi özel gereksinimli bireyler ve yaşlı vatandaşlara yönelik daha önce başlattığı evde berber hizmetine devam ediyor.   KMBB Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından daha önce başlatılan ve pandemi sürecinden dolayı askıya alınan özel gereksinimli bireylere ve yaşlı vatandaşlara yönelik evde berber hizmeti tekrardan verilmeye başlandı.   Her gün 09.00-16.00 saatleri arasında verilen Evde Berber hizmetinden faydalanmak isteyen özel gereksinimli bireyler ve yaşlı vatandaşlar Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğüne müracaat ederek veya 0344 225 71 88 numaralı telefondan irtibat kurabilirler.  
Büyükşehir Belediyesi özel gereksinimli bireyler ve yaşlı vatandaşlara yönelik daha önce başlattığı evde berber hizmetine devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi özel gereksinimli bireyler ve yaşlı vatandaşlara yönelik daha önce başlattığı evde berber hizmetine devam ediyor.

 

KMBB Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından daha önce başlatılan ve pandemi sürecinden dolayı askıya alınan özel gereksinimli bireylere ve yaşlı vatandaşlara yönelik evde berber hizmeti tekrardan verilmeye başlandı.

 

Her gün 09.00-16.00 saatleri arasında verilen Evde Berber hizmetinden faydalanmak isteyen özel gereksinimli bireyler ve yaşlı vatandaşlar Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğüne müracaat ederek veya 0344 225 71 88 numaralı telefondan irtibat kurabilirler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.