Et fiyatları son 32 yılın zirvesinde!

AKTÜEL 10.04.2022 - 21:48, Güncelleme: 10.04.2022 - 21:48
 

Et fiyatları son 32 yılın zirvesinde!

savaşının olumsuz etkileriyle şimdiye kadarki en yüksek seviyelerine ulaştığını açıkladı.

Kuş gribi salgınının da etkisiyle et fiyatları son 32 yılın zirvesine çıkarken, ayçiçek yağı, buğday ve tahıl fiyatları da artmaya devam ediyor. Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), dünya gıda emtia fiyatlarının Ukrayna- Rusya savaşının piyasalara olumsuz etkileriyle mart ayında şimdiye kadarki en yüksek seviyelerine ulaştığını açıkladı. Endeks, mart ayında ortalama 159,3 puana ulaşarak, endeksin fiyat takibine başladığı 1990 yılından bu yana olan zirveye çıktı.  
savaşının olumsuz etkileriyle şimdiye kadarki en yüksek seviyelerine ulaştığını açıkladı.

Kuş gribi salgınının da etkisiyle et fiyatları son 32 yılın zirvesine çıkarken, ayçiçek yağı, buğday ve tahıl fiyatları da artmaya devam ediyor.

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), dünya gıda emtia fiyatlarının Ukrayna- Rusya savaşının piyasalara olumsuz etkileriyle mart ayında şimdiye kadarki en yüksek seviyelerine ulaştığını açıkladı.

Endeks, mart ayında ortalama 159,3 puana ulaşarak, endeksin fiyat takibine başladığı 1990 yılından bu yana olan zirveye çıktı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.