Esnafa hibe desteği başvuruları nereden yapılacak?

EKONOMİ 18.05.2021 - 16:10, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Esnafa hibe desteği başvuruları nereden yapılacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın esnaf için açıkladığı 3'er bin ve 5'er bin TL'lik hibe desteği sonrası başvuruların nasıl yapılacağı merak konusu oldu.

Desteğe ilişkin detayların önümüzdeki günlerde açıklanması beklenirken, başvurular gelir kaybı ve kira destek başvuruları gibi e-Devlet üzerinden yapılacak. Başvurular E-Devlet Üzerinden Gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdesinin ardından hibe desteğine nasıl başvuru yapıldığı merak konusu oldu. Yüz binlerce esnaf başvuru sayfasını araştırmaya başladı. Hibe desteğine ilişkin detayların önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor. Başvurular yine e-Devlet üzerinden gerçekleştirilecek.  
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın esnaf için açıkladığı 3'er bin ve 5'er bin TL'lik hibe desteği sonrası başvuruların nasıl yapılacağı merak konusu oldu.

Desteğe ilişkin detayların önümüzdeki günlerde açıklanması beklenirken, başvurular gelir kaybı ve kira destek başvuruları gibi e-Devlet üzerinden yapılacak.


Başvurular E-Devlet Üzerinden Gerçekleştirilecek


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdesinin ardından hibe desteğine nasıl başvuru yapıldığı merak konusu oldu. Yüz binlerce esnaf başvuru sayfasını araştırmaya başladı. Hibe desteğine ilişkin detayların önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor. Başvurular yine e-Devlet üzerinden gerçekleştirilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.