Esnaf kredi kartı limiti 150 bin liraya çıkarıldı!

AKTÜEL 11.01.2023 - 17:30, Güncelleme: 11.01.2023 - 17:30
 

Esnaf kredi kartı limiti 150 bin liraya çıkarıldı!

Esnaf kredi kartı limitleri 100 bin liradan 150 bin liraya çıkarıldı. Açıklamayı AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan yaptı.

Milletvekili Özkan, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın “Yüz Yüze Türkiye Esnaf Buluşması” programında verdiği müjdeler esnafımızda mutluluk etkisi yaratmıştır. Bu bağlamda, esnaf destek paketini 50 milyar TL ilaveyle 150 milyar TL’ye çıkardık. Halkbank Paraf, Troy, Esnaf kredi kartı limitini 100 bin liradan 150 bin liraya çıkardık, ayrıca esnafımıza üç ay ödemesiz toplam on iki ay vadeli yüzde 9,75 gibi düşük faiz ve taksitlendirme fırsatı verildi.” Dedi.
Esnaf kredi kartı limitleri 100 bin liradan 150 bin liraya çıkarıldı. Açıklamayı AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan yaptı.

Milletvekili Özkan, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın “Yüz Yüze Türkiye Esnaf Buluşması” programında verdiği müjdeler esnafımızda mutluluk etkisi yaratmıştır.

Bu bağlamda, esnaf destek paketini 50 milyar TL ilaveyle 150 milyar TL’ye çıkardık. Halkbank Paraf, Troy, Esnaf kredi kartı limitini 100 bin liradan 150 bin liraya çıkardık, ayrıca esnafımıza üç ay ödemesiz toplam on iki ay vadeli yüzde 9,75 gibi düşük faiz ve taksitlendirme fırsatı verildi.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.