Erkekler için en popüler yaz parfümleri!

YAŞAM 03.07.2020 - 13:37, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Erkekler için en popüler yaz parfümleri!

Erkekler için en popüler yaz parfümleri...

Hugo – Hugo Boss Hugo Boss’un vazgeçilmez parfümlerinden biri olan Hugo ile listemize başlayalım. Taze ve aromatik bir koku olan Hugo, okyanus kokusundan esinlenerek yaratılmış. Parfümün üst notaları greyfurt, nane, yeşil elma ve lavantadan oluşurken orta notaları ise karanfil, sardunya ve adaçayından oluşuyor.   L’Ombre des Merveilles – Hermès   2004 yılından bu yana en iyi erkek parfümleri listelerinde kendine yer edinen L’ombre des Merveilles ile devam edelim. Ana notaları tonka fasülyesi, tütsü ve siyah çaydan oluşan bu parfüm, baharatlı kokulardan vazgeçemeyenler için harika.    Gentleman – Givenchy   Modern zamanın centilmen erkekleri için üretilen Gentleman, zamansız ama bir o kadar da cesur bir koku. Parfümün üst notalarında karabiber ve lavanta yer alırken orta notasında iris yer alıyor. Alt nota ise tolu balsam, siyah vanilya ve paçuliden oluşuyor.   Guilty – Gucci   Yoğun ve derin bir koku olan Guilty, yaz akşamlarınızın vazgeçilmezi olacak.   Man Wood Neroli – Bvlgari   Zarif ancak bir o kadar da iddialı bir parfümle devam edelim! Narenciye ve baharatların mükemmel uyumundan oluşan Man Wood Neroli, listemizin en dikkat çeken parfümlerinden biri. Adeta Akdeniz sahillerinde hissettiren bu parfümün ana notaları vetiver, selvi ağacı, kişniş ve İtalyan turunçgillerinden oluşuyor.    Bleu – Chanel Konu en iyi yaz parfümleri olduğunda Chanel’i atlamak olmazdı! Yıllardır adından söz ettiren bu parfümün üst notaları mandalina, armut, Antep fıstığından oluşurken orta notaları ise portakal çiçeği, manolya ve bademden oluşuyor. Alt notalarda ise kaşmir ve tonka fasulyesi yer alıyor.   Eternity For Men – Calvin Klein   Günümüz erkeğinin ruhundan esinlenerek yaratılan Eternity For Men, zarif ama bir o kadar da güçlü bir koku. Parfümün üst notaları bergamot, limon, portakal ve lavantadan oluşurken orta notalar ise portakal çiçeği, kişniş, ardıç ve mügeden oluşuyor. Alt notalarda ise sandal ağacı, gül ağacı, misk ve kehribar yer alıyor. 
Erkekler için en popüler yaz parfümleri...

Hugo – Hugo Boss


Hugo Boss’un vazgeçilmez parfümlerinden biri olan Hugo ile listemize başlayalım. Taze ve aromatik bir koku olan Hugo, okyanus kokusundan esinlenerek yaratılmış. Parfümün üst notaları greyfurt, nane, yeşil elma ve lavantadan oluşurken orta notaları ise karanfil, sardunya ve adaçayından oluşuyor.

 

L’Ombre des Merveilles – Hermès

 

2004 yılından bu yana en iyi erkek parfümleri listelerinde kendine yer edinen L’ombre des Merveilles ile devam edelim. Ana notaları tonka fasülyesi, tütsü ve siyah çaydan oluşan bu parfüm, baharatlı kokulardan vazgeçemeyenler için harika. 

 

Gentleman – Givenchy

 

Modern zamanın centilmen erkekleri için üretilen Gentleman, zamansız ama bir o kadar da cesur bir koku. Parfümün üst notalarında karabiber ve lavanta yer alırken orta notasında iris yer alıyor. Alt nota ise tolu balsam, siyah vanilya ve paçuliden oluşuyor.

 

Guilty – Gucci

 

Yoğun ve derin bir koku olan Guilty, yaz akşamlarınızın vazgeçilmezi olacak.

 

Man Wood Neroli – Bvlgari

 


Zarif ancak bir o kadar da iddialı bir parfümle devam edelim! Narenciye ve baharatların mükemmel uyumundan oluşan Man Wood Neroli, listemizin en dikkat çeken parfümlerinden biri. Adeta Akdeniz sahillerinde hissettiren bu parfümün ana notaları vetiver, selvi ağacı, kişniş ve İtalyan turunçgillerinden oluşuyor. 

 

Bleu – Chanel


Konu en iyi yaz parfümleri olduğunda Chanel’i atlamak olmazdı! Yıllardır adından söz ettiren bu parfümün üst notaları mandalina, armut, Antep fıstığından oluşurken orta notaları ise portakal çiçeği, manolya ve bademden oluşuyor. Alt notalarda ise kaşmir ve tonka fasulyesi yer alıyor.

 

Eternity For Men – Calvin Klein

 


Günümüz erkeğinin ruhundan esinlenerek yaratılan Eternity For Men, zarif ama bir o kadar da güçlü bir koku. Parfümün üst notaları bergamot, limon, portakal ve lavantadan oluşurken orta notalar ise portakal çiçeği, kişniş, ardıç ve mügeden oluşuyor. Alt notalarda ise sandal ağacı, gül ağacı, misk ve kehribar yer alıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.