Erkekle Kadının Arasındaki 7 Fark!

YAŞAM 09.04.2019 - 16:09, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Erkekle Kadının Arasındaki 7 Fark!

'Erkekler Mars'tan kadınlar Venüs'ten' terimini doğrulayıp kadınla erkeğin farkını gösteren 7basit hareket...

Poz vermek Erkekler fotoğraflarda mümkün olduğunca büyük görünmeye çalışırken kadınlar küçük ve zarif gözükmeye dikkat ediyor. Kadınlar hem kollarını hem de bacaklarını önemsiyorlar, erkekler ise güçlü gözükmeye özen gösteriyorlar. Bir objeyi tutmak Kadınlar çoğu zaman nesneleri iki elle ve aşağıda tutarken erkekler genellikle tek elle tutmaya çalışıyor. Tuttukları nesne çok ağır olsa bile bunu güçlü olduğunu göstermek için yapıyorlar. Elleri göstermek Çoğu kadın, manikürlerini veya cildinin güzelliğini göstermeye çalışır; bu nedenle çoğunlukla ellerini aşağıda ters biçimde gösterir. Erkekler için boyut ve bütünlük daha önemlidir ve bu yüzden avuç içlerini gösteriyorlar.  Arkaya dönmek Bir erkeği ve bir kadını çağırdığınızda çok farklı şekillerde size döndüğünü görebilirsiniz. Erkekler bütün bedenini çevirirken, kadınlar sadece başlarını çeviriyor. Tişört çıkarmak Tişört çıkarırken, erkekler vücudunun en güçlü gördükleri kısmı yani kollarını kullanıyor. Kadınlar ise tüm vücudunu kullanıyor. Oturmak Kadınlar otururken bacak bacak üzerine atarlar, erkekler ise çoğunlukla bacaklarını yayarlar. Bu bize 2 şey söyleyebilir; birincisi, pelvis yapısındaki fizyolojik farklılıklar yüzünden erkekler ve kadınlar farklı şekilde otururlar. İkincisi, erkekler hakimiyet ve üstünlüğünü göstermek için bacaklarını yayarken kadınlar tevazularını göstermek için bacak bacak üstüne atıyor. Öksürmek Erkekler öksürdüklerinde ağzını yumrukla kaplarlar. Kadınlar avucunun kenarını kullanıyor ve hafifçe kafalarını çeviriyorlar.
'Erkekler Mars'tan kadınlar Venüs'ten' terimini doğrulayıp kadınla erkeğin farkını gösteren 7basit hareket...

Poz vermek

Erkekler fotoğraflarda mümkün olduğunca büyük görünmeye çalışırken kadınlar küçük ve zarif gözükmeye dikkat ediyor. Kadınlar hem kollarını hem de bacaklarını önemsiyorlar, erkekler ise güçlü gözükmeye özen gösteriyorlar.

Bir objeyi tutmak

Kadınlar çoğu zaman nesneleri iki elle ve aşağıda tutarken erkekler genellikle tek elle tutmaya çalışıyor. Tuttukları nesne çok ağır olsa bile bunu güçlü olduğunu göstermek için yapıyorlar.

Elleri göstermek

Çoğu kadın, manikürlerini veya cildinin güzelliğini göstermeye çalışır; bu nedenle çoğunlukla ellerini aşağıda ters biçimde gösterir. Erkekler için boyut ve bütünlük daha önemlidir ve bu yüzden avuç içlerini gösteriyorlar. 

Arkaya dönmek

Bir erkeği ve bir kadını çağırdığınızda çok farklı şekillerde size döndüğünü görebilirsiniz. Erkekler bütün bedenini çevirirken, kadınlar sadece başlarını çeviriyor.

Tişört çıkarmak

Tişört çıkarırken, erkekler vücudunun en güçlü gördükleri kısmı yani kollarını kullanıyor. Kadınlar ise tüm vücudunu kullanıyor.

Oturmak

Kadınlar otururken bacak bacak üzerine atarlar, erkekler ise çoğunlukla bacaklarını yayarlar. Bu bize 2 şey söyleyebilir; birincisi, pelvis yapısındaki fizyolojik farklılıklar yüzünden erkekler ve kadınlar farklı şekilde otururlar. İkincisi, erkekler hakimiyet ve üstünlüğünü göstermek için bacaklarını yayarken kadınlar tevazularını göstermek için bacak bacak üstüne atıyor.

Öksürmek

Erkekler öksürdüklerinde ağzını yumrukla kaplarlar. Kadınlar avucunun kenarını kullanıyor ve hafifçe kafalarını çeviriyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.