Erkan Baş'tan Muharrem İnce yorumu!

POLİTİKA 02.04.2023 - 18:24, Güncelleme: 02.04.2023 - 18:24
 

Erkan Baş'tan Muharrem İnce yorumu!

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce için dikkat çeken bir yorum yaptı.

Baş,"Bu ülkenin yüzde 99'u acı çekiyor. Bu kadar acı çekilen bir ülkede küçük hesaplar yapmanın zamanı mıdır? Siyaset, memlekete karşı sorumluluktur. Böyle davranmak gerekir, bunun dışındaki bütün davranışları yanlış buluyorum" dedi. Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, gazeteciler Mine Özbek ve Uğur Dündar'ın TV100'deki programına konuk olurken Muharrem İnce'nin adaylığına ilişkin yorum yapmaktan kaçındı. Uğur Dündar'ın "Sizin popülaritenizle Sayın Muharrem İnce'nin popülaritesini benzetenler var" sorusu üzerine yanıt verme gereği duyan Baş, "Yok, hiç öyle bir benzerlik yok. Bizim memleketin bütünlüklü çıkarlarından başka hiçbir çıkarımız yoktur. Bu ülkenin yüzde 99'u acı çekiyor. Bu kadar acı çekilen bir ülkede küçük hesaplar yapmanın zamanı mıdır? Siyaset, memlekete karşı sorumluluktur. Böyle davranmak gerekir, bunun dışındaki bütün davranışları yanlış buluyorum" diye konuştu.  
Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce için dikkat çeken bir yorum yaptı.

Baş,"Bu ülkenin yüzde 99'u acı çekiyor. Bu kadar acı çekilen bir ülkede küçük hesaplar yapmanın zamanı mıdır? Siyaset, memlekete karşı sorumluluktur. Böyle davranmak gerekir, bunun dışındaki bütün davranışları yanlış buluyorum" dedi.

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, gazeteciler Mine Özbek ve Uğur Dündar'ın TV100'deki programına konuk olurken Muharrem İnce'nin adaylığına ilişkin yorum yapmaktan kaçındı.

Uğur Dündar'ın "Sizin popülaritenizle Sayın Muharrem İnce'nin popülaritesini benzetenler var" sorusu üzerine yanıt verme gereği duyan Baş, "Yok, hiç öyle bir benzerlik yok. Bizim memleketin bütünlüklü çıkarlarından başka hiçbir çıkarımız yoktur.

Bu ülkenin yüzde 99'u acı çekiyor. Bu kadar acı çekilen bir ülkede küçük hesaplar yapmanın zamanı mıdır? Siyaset, memlekete karşı sorumluluktur. Böyle davranmak gerekir, bunun dışındaki bütün davranışları yanlış buluyorum" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.