Ergün Atalay, 7 bin 785 TL kırmızıçizgimiz!

EKONOMİ 02.12.2022 - 12:40, Güncelleme: 02.12.2022 - 12:40
 

Ergün Atalay, 7 bin 785 TL kırmızıçizgimiz!

TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay, Asgari Ücret Tespit Komisyonunun ilk toplantısının 7 Aralık'ta yapılacağını vurguladı. Atalay, 7 bin 785 kırmızı çizgimizdir."dedi

TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay, Asgari Ücret Tespit Komisyonunun ilk toplantısının 7 Aralık'ta yapılacağını vurguladı. Atalay 7 bin 785 liranın altındaki rakamı kabul etmeyeceklerini kaydetti. TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay, asgari ücrete dair açıklamalarda bulundu. Atalay,"7 bin 785 TL kırmızıçizgi, bu rakamın altında bir konuyla ilgili masada olmayız. Sendikalar, STK'lar, işverenler insan odaklı bir çalışma yapmak mecburiyetinde. EYT var bizim sorunumuz, geçici işçi var bizim sorunumuz, vergi var bizim sorunumuz, iş kazaları var bizim sorunumuz. Bunlar asgari ücret kadar önemli sorunlar. Promosyon meselesini işverenin insafına bırakmamak lazım, rakamlar güncellenmeli.”dedi.  
TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay, Asgari Ücret Tespit Komisyonunun ilk toplantısının 7 Aralık'ta yapılacağını vurguladı. Atalay, 7 bin 785 kırmızı çizgimizdir."dedi

TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay, Asgari Ücret Tespit Komisyonunun ilk toplantısının 7 Aralık'ta yapılacağını vurguladı. Atalay
7 bin 785 liranın altındaki rakamı kabul etmeyeceklerini kaydetti.

TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay, asgari ücrete dair açıklamalarda bulundu.
Atalay,"7 bin 785 TL kırmızıçizgi, bu rakamın altında bir konuyla ilgili masada olmayız. Sendikalar, STK'lar, işverenler insan odaklı bir çalışma yapmak mecburiyetinde.

EYT var bizim sorunumuz, geçici işçi var bizim sorunumuz, vergi var bizim sorunumuz, iş kazaları var bizim sorunumuz. Bunlar asgari ücret kadar önemli sorunlar. Promosyon meselesini işverenin insafına bırakmamak lazım, rakamlar güncellenmeli.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.