Eren’den Kurtuluş Bayramı Mesajı!

04.02.2019 - 16:11, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Eren’den Kurtuluş Bayramı Mesajı!

İş Adamı Furkan Eren, 12 Şubat Kurtuluş Bayramının 99. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Furkan Eren mesajında şu görüşlere yer verdi; Mehmet Mümtaz Eren Kahramanmaraş Kurtuluş Mücadelesinde göstermiş olduğu başarıları göz ardı edemediğimiz gibi anmadan da geçemeyeceğim. Rahmetli Dedem Mehmet Mümtaz Eren, Kuvayı Milliye Mücahit ve Gaziler Cemiyeti Maraş Şubesi ve Başkanı (1957-1966) Savaşta Kayabaşı Mahallesi grup mıntıka komutanı olarak görev aldı. Maraş kurtulduktan sonra müfrezesiyle birlikte Osmaniye’ye kadar savaşan Türk kuvvetlerinin zaferlerine katkıda bulundu. Milli Ordu’ya katılarak Yunan Savaşında görev aldı. Sakarya Savaşının Mezar Tepe taarruzunda yaralanan Rahmetli Dedem Mehmet Mümtaz Eren “İstiklal Madalyası’yla ödüllendirildi... İş Adamı Eren, 'Türk tarihine altın harflerle yazılan Kahramanmaraş Kurtuluş Yıldönümü ’nün 99'inci yıldönümü ve Şehitler Günü'nde; Başta Büyük Atatürk'ü, Çanakkale savunması ile Türk Milleti'nin en büyük destanlarından birini daha tarihe yazan silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi bir kez daha minnet, şükran ve rahmetle anıyorum. Maraş halkının; birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek varlığımızı ebedileştiren, zor koşullar altında kendinden çok güçlü ordulara karşı kazandığı büyük zaferin unutulmaz destanını yazmıştır. “Onur ve Övünç Duyduğumuz Gündür” Kuvayı milliye ve halkın vermiş olduğu bu büyük mücadele; Dünya milletlerinin dehasını incelediği, örnek aldığı bir savaş olmuştur diyen Eren, bu savaş ayrıca Türk Askerinin toprağında yendiği milletlere karşı gösterdiği insani değerleri ortaya koyması bakımından da Dünya uluslarına verilmiş çok anlamlı bir mesajla yüklüdür.  Bugün kutsal vatan toprakları ve Türk Milleti'nin bekası uğrunda şehit düşen aziz vatan evlatlarımızın ruhunu şad ettiğimiz, Devletimiz ve Milletimizin minnet ve şükran duygularını ifade ederek, onların aziz hatıraları önünde saygıyla eğilip, onur ve övünç duyduğumuz gündür. Aziz Şehitlerimiz; Sizler vatanımızın bölünmez bütünlüğünü, Türk Milletinin bağımsızlığını her şeyin üstünde tutarak canlarınızı feda eden ölümsüz kahramanlarsınız. Sizler rahat uyuyunuz… Hatıralarınızı, gururla anılan kahramanlıklarınızı ve bize bırakmış olduğunuz bütün emanetlerinizi büyük bir onurla ve gururla sonsuza kadar koruyacağımıza ve yaşatacağımıza söz veriyoruz. Canınızdan ve cananınızdan yüce tuttuğunuz bu güzel vatanda özgürce yaşayan bizler, bu anlamlı ve önemli günde sizleri tekrar şükranla, saygıyla ve rahmetle anıyoruz. Ruhunuz şad olsun.' İfadelerini kullandı.  
İş Adamı Furkan Eren, 12 Şubat Kurtuluş Bayramının 99. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Furkan Eren mesajında şu görüşlere yer verdi; Mehmet Mümtaz Eren Kahramanmaraş Kurtuluş Mücadelesinde göstermiş olduğu başarıları göz ardı edemediğimiz gibi anmadan da geçemeyeceğim. Rahmetli Dedem Mehmet Mümtaz Eren, Kuvayı Milliye Mücahit ve Gaziler Cemiyeti Maraş Şubesi ve Başkanı (1957-1966) Savaşta Kayabaşı Mahallesi grup mıntıka komutanı olarak görev aldı.

Maraş kurtulduktan sonra müfrezesiyle birlikte Osmaniye’ye kadar savaşan Türk kuvvetlerinin zaferlerine katkıda bulundu. Milli Ordu’ya katılarak Yunan Savaşında görev aldı.

Sakarya Savaşının Mezar Tepe taarruzunda yaralanan Rahmetli Dedem Mehmet Mümtaz Eren “İstiklal Madalyası’yla ödüllendirildi...

İş Adamı Eren, 'Türk tarihine altın harflerle yazılan Kahramanmaraş Kurtuluş Yıldönümü ’nün 99'inci yıldönümü ve Şehitler Günü'nde; Başta Büyük Atatürk'ü, Çanakkale savunması ile Türk Milleti'nin en büyük destanlarından birini daha tarihe yazan silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi bir kez daha minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.

Maraş halkının; birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek varlığımızı ebedileştiren, zor koşullar altında kendinden çok güçlü ordulara karşı kazandığı büyük zaferin unutulmaz destanını yazmıştır. “Onur ve Övünç Duyduğumuz Gündür”

Kuvayı milliye ve halkın vermiş olduğu bu büyük mücadele; Dünya milletlerinin dehasını incelediği, örnek aldığı bir savaş olmuştur diyen Eren, bu savaş ayrıca Türk Askerinin toprağında yendiği milletlere karşı gösterdiği insani değerleri ortaya koyması bakımından da Dünya uluslarına verilmiş çok anlamlı bir mesajla yüklüdür.

 Bugün kutsal vatan toprakları ve Türk Milleti'nin bekası uğrunda şehit düşen aziz vatan evlatlarımızın ruhunu şad ettiğimiz, Devletimiz ve Milletimizin minnet ve şükran duygularını ifade ederek, onların aziz hatıraları önünde saygıyla eğilip, onur ve övünç duyduğumuz gündür.

Aziz Şehitlerimiz; Sizler vatanımızın bölünmez bütünlüğünü, Türk Milletinin bağımsızlığını her şeyin üstünde tutarak canlarınızı feda eden ölümsüz kahramanlarsınız. Sizler rahat uyuyunuz…

Hatıralarınızı, gururla anılan kahramanlıklarınızı ve bize bırakmış olduğunuz bütün emanetlerinizi büyük bir onurla ve gururla sonsuza kadar koruyacağımıza ve yaşatacağımıza söz veriyoruz.

Canınızdan ve cananınızdan yüce tuttuğunuz bu güzel vatanda özgürce yaşayan bizler, bu anlamlı ve önemli günde sizleri tekrar şükranla, saygıyla ve rahmetle anıyoruz. Ruhunuz şad olsun.' İfadelerini kullandı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.