Erdoğan’dan Depremzedeler için yeni açıklama!

POLİTİKA 17.05.2023 - 20:01, Güncelleme: 18.05.2023 - 23:17
 

Erdoğan’dan Depremzedeler için yeni açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medyada depremzedeler için yapılan paylaşımları eleştirdi.

Erdoğan yapmış olduğu açıklamada, “Koalisyon ittifakının depremzedeler örneğinde olduğu gibi kendilerine destek vermeyenlere saldırılarını herkes görüyor. CHP'li belediyeler yardımları kesmekten, otellerde depremzedeleri kapı dışarı etmeye kadar her türlü rezilliği sergiliyorlar.”dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletin terör saldırıları ve deprem sarsıntıları sebebiyle yaşadığı acıyı siyasetine meze yapmak isteyenlere meydanı bırakmadık, bırakmayacağız. Millet İttifakı'nın kendi içindeki tartışmalar ülkemizin ve milletimizin gündemiyle uzaktan ve yakından ilgili değildir.Tek yaptıkları kendi iç sıkıntılarını bastırmak için masa yumruklamaktan ibarettir. Allah'ın izniyle 28 Mayıs seçimlerini suhuletle tamamlayarak ülkece önümüze bakacağız. Bu seçimlerin en önemli sonuçlarından biri de muhalefet cenahında yaşanacak büyük değişim olacaktır.”diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medyada depremzedeler için yapılan paylaşımları eleştirdi.

Erdoğan yapmış olduğu açıklamada, “Koalisyon ittifakının depremzedeler örneğinde olduğu gibi kendilerine destek vermeyenlere saldırılarını herkes görüyor. CHP'li belediyeler yardımları kesmekten, otellerde depremzedeleri kapı dışarı etmeye kadar her türlü rezilliği sergiliyorlar.”dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletin terör saldırıları ve deprem sarsıntıları sebebiyle yaşadığı acıyı siyasetine meze yapmak isteyenlere meydanı bırakmadık, bırakmayacağız.

Millet İttifakı'nın kendi içindeki tartışmalar ülkemizin ve milletimizin gündemiyle uzaktan ve yakından ilgili değildir.Tek yaptıkları kendi iç sıkıntılarını bastırmak için masa yumruklamaktan ibarettir.

Allah'ın izniyle 28 Mayıs seçimlerini suhuletle tamamlayarak ülkece önümüze bakacağız. Bu seçimlerin en önemli sonuçlarından biri de muhalefet cenahında yaşanacak büyük değişim olacaktır.”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.