Erdoğan, Yerel Seçim İmtihanindan İstediğimiz Sonucu Alamadık!

POLİTİKA 01.04.2024 - 01:08, Güncelleme: 01.04.2024 - 01:08
 

Erdoğan, Yerel Seçim İmtihanindan İstediğimiz Sonucu Alamadık!

Yerel seçimde oy sayımı devam ederken Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da yerel seçim sonuçlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

İşte Erdoğan'ın o açıklaması:  "Türk demokrasisi rüştünü bir kez daha ispat etmiş oldu. Öncelikle bir hususu ifade etmek durumundayım: Seçimler demokrasinin en kritik günleridir. Milletin iradesi sandıkta tecelli eder. Millet sözünü sandık yoluyla söyler. Millet siyasi mesajını sandık vasıtasıyla iletir. Zaferimizden aylar sonra maalesef yerel seçim imtihanından istediğimiz sonucu alamadık. Daha öncekiler gibi yoğun bir şekilde hazırlandık. AK Partik adroları gece gündüz demeden sahadaydı. Teşkilatlarımız, ittifak ortaklarımız emek verdi. Biz de son 2 aylık dönemde, şahsım 52 farklı şehri ziyaret ettim. Mitingler yaptım. Halkımla bütünleştim. Kucaklaştım. Netice böyle oldu. Her alanda bir hayır vardır."
Yerel seçimde oy sayımı devam ederken Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da yerel seçim sonuçlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

İşte Erdoğan'ın o açıklaması: 

"Türk demokrasisi rüştünü bir kez daha ispat etmiş oldu. Öncelikle bir hususu ifade etmek durumundayım: Seçimler demokrasinin en kritik günleridir. Milletin iradesi sandıkta tecelli eder.

Millet sözünü sandık yoluyla söyler. Millet siyasi mesajını sandık vasıtasıyla iletir.

Zaferimizden aylar sonra maalesef yerel seçim imtihanından istediğimiz sonucu alamadık. Daha öncekiler gibi yoğun bir şekilde hazırlandık. AK Partik adroları gece gündüz demeden sahadaydı.

Teşkilatlarımız, ittifak ortaklarımız emek verdi. Biz de son 2 aylık dönemde, şahsım 52 farklı şehri ziyaret ettim. Mitingler yaptım. Halkımla bütünleştim. Kucaklaştım. Netice böyle oldu. Her alanda bir hayır vardır."

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.