Erdoğan, 29 Mayıs'a çok farklı uyanacağız!

POLİTİKA 16.05.2023 - 21:38, Güncelleme: 16.05.2023 - 21:38
 

Erdoğan, 29 Mayıs'a çok farklı uyanacağız!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "29 Mayıs'a çok farklı uyanacağız. Çok oy alacağımıza inanıyorum." dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk canlı yayına katıldı.  Cnn Türk ve Kanal D ortak yayınında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM'de çoğunluğu aldıklarını, 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçimlerinin çok farklı olacağını kaydetti. Erdoğan, "İnşallah 28 Mayıs çok çok farklı olacaktır. 29 Mayıs'a çok farklı uyanacağız diye düşünüyorum. Çok oy alacağımıza inanıyorum. 1. turdaki yol haritasını aynen uygulayacağız diyemem. Onun benzerini sadece bu hafta sonu yapacağım deprem bölgesinde uygulayacağız. Özellikle İstanbul ve Ankara'da teşkilatımızın yoğunlukla şöyle şehri ziyaretlerle, hatta hatta bütün ülkemizin buralara yığınak yapmış olan şehirler var ya. Hemşeri dernekleri var. Bu derneklerle iç içe olacağız.”dedi.  
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "29 Mayıs'a çok farklı uyanacağız. Çok oy alacağımıza inanıyorum." dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk canlı yayına katıldı. 

Cnn Türk ve Kanal D ortak yayınında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM'de çoğunluğu aldıklarını, 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçimlerinin çok farklı olacağını kaydetti.

Erdoğan, "İnşallah 28 Mayıs çok çok farklı olacaktır. 29 Mayıs'a çok farklı uyanacağız diye düşünüyorum. Çok oy alacağımıza inanıyorum. 1. turdaki yol haritasını aynen uygulayacağız diyemem. Onun benzerini sadece bu hafta sonu yapacağım deprem bölgesinde uygulayacağız.

Özellikle İstanbul ve Ankara'da teşkilatımızın yoğunlukla şöyle şehri ziyaretlerle, hatta hatta bütün ülkemizin buralara yığınak yapmış olan şehirler var ya. Hemşeri dernekleri var. Bu derneklerle iç içe olacağız.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.