Erdoğan, 28 Mayis'ı Şölene Çevirelim!

POLİTİKA 24.05.2023 - 17:19, Güncelleme: 24.05.2023 - 17:19
 

Erdoğan, 28 Mayis'ı Şölene Çevirelim!

Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimine 3 gün kala Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara'da vatandaşlarla bir araya geldi.

Erdoğan, "Pazartesi 29 Mayıs şanlı tarihimizin en önemli zaferlerinden biri.  Acılarımızdan ders aldığımız bir şölene çevirelim gelin."dedi.  Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Ankara'da Mamak Hidayet Türkoğlu Spor Salonu'nda düzenlenen Hemşehri Buluşması'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Esenboğa Havalimanı'nı kim yaptı, bay bay Kemal mi yaptı? Biz yaptı biz. Melih Bey Ankara başkanı olduğu dönemde biz yaptık. Sorun ya, 4 yılda ne yaptın diye sorun. İstanbul'a sorun. Sen İstanbul'a 4 yılda ne yaptın? İzmir'in havalimanını da bu kardeşiniz yaptı. Bundan sonra da biz yaparız. İzmir İstanbul arasını 7 buçuk saatten 3 buçuk saate biz indirdik. Ankara'da eğitime bakın AK Parti var. Sağlığa bakın AK Parti var. Bilkent'i kim yaptı? Yine en son aynı büyüklükteki hastanemizi yaptık. Durmadık usanmadın, eserlerimiz ile yola devam ettik. 27 Mayıs ülkemizin demokrasi tarihinin en önemli yol ayrımlarından biri. Pazartesi 29 Mayıs. Şanlı tarihimizin en önemli zaferlerinden biri. Bu iki önemli günün arasında 28 Mayıs var. Acılarımızdan ders aldığımız bir şölene çevirelim gelin." açıklamasında bulundu.   
Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimine 3 gün kala Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara'da vatandaşlarla bir araya geldi.

Erdoğan, "Pazartesi 29 Mayıs şanlı tarihimizin en önemli zaferlerinden biri.  Acılarımızdan ders aldığımız bir şölene çevirelim gelin."dedi. 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Ankara'da Mamak Hidayet Türkoğlu Spor Salonu'nda düzenlenen Hemşehri Buluşması'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Esenboğa Havalimanı'nı kim yaptı, bay bay Kemal mi yaptı? Biz yaptı biz. Melih Bey Ankara başkanı olduğu dönemde biz yaptık. Sorun ya, 4 yılda ne yaptın diye sorun. İstanbul'a sorun. Sen İstanbul'a 4 yılda ne yaptın? İzmir'in havalimanını da bu kardeşiniz yaptı. Bundan sonra da biz yaparız.

İzmir İstanbul arasını 7 buçuk saatten 3 buçuk saate biz indirdik. Ankara'da eğitime bakın AK Parti var. Sağlığa bakın AK Parti var. Bilkent'i kim yaptı? Yine en son aynı büyüklükteki hastanemizi yaptık. Durmadık usanmadın, eserlerimiz ile yola devam ettik.

27 Mayıs ülkemizin demokrasi tarihinin en önemli yol ayrımlarından biri. Pazartesi 29 Mayıs. Şanlı tarihimizin en önemli zaferlerinden biri. Bu iki önemli günün arasında 28 Mayıs var. Acılarımızdan ders aldığımız bir şölene çevirelim gelin." açıklamasında bulundu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.