Erden Timur’dan adalet çağrısı!

SPOR 20.10.2022 - 21:57, Güncelleme: 20.10.2022 - 21:57
 

Erden Timur’dan adalet çağrısı!

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda gündeme dair basın toplantısı düzenledi.

Erden Timur, “Adalet hiçbir zaman kimsenin kendi tarafına eğip bükebileceği bir mekanizma, organizma değil. Dolayısıyla kendimiz veya hiçbir takım için ayrıcalık istemiyoruz. Adalet istiyoruz.”dedi İşte Erden Timur’un açıklamalarının satır başları: “Ligin başından beri her şeyi analiz ederek gittik. 15 tane başlık var. Hakem atamalarından VAR atamalarına kadar. Uzatma dakikası sınırından yayıncı kuruluşun maç yayını esnasında gösterdiği anlara kadar.Bu anların reaksiyon süreleri, elle mücadele standardı, tribünden atılan yabancı maddeyi yayıncı kuruluşun gösterme standardı. Adalet demek standart demek. Her yapılanın birbiriyle uyumlu olması demek. VAR ekranına gitme sayısında rakiplerimizi görüyorsunuz. Fenerbahçe’nin ligde lehine 4 kez, aleyhine bir kez gidilmiş. Galatasaray’da hiç VAR diye bir şey söz konusu olmamış. Bir VAR odası diye bir odanın varlığını Kayserispor maçında gördük. Oraya da gitmeye gerek kalmadan golümüz iptal edildi. Kurallara uygun bir karardı. Onda herhangi bir şüphe yok.” “Atamalarda yapay zeka konusu var” “VAR atamalarına geldiğimizde şöyle bir durum söz konusu. Kayserispor maçı öncesinde maçlarımızın yüzde 75’i iki hakeme verildi. Alper Ulusoy ve Hakan Ceylan. Alper Ulusoy’u tüm Türkiye bizim Gaziantep maçındaki tek olan 6 saniye kadarıyla tanıyor. Diğer rakiplerimize baktığımızda böyle bir şey söz konusu değil. Buradan şunu anlıyoruz. Demek ki bu iki hakemimiz kendilerine verilen görev ve talimatları o kadar istenilen şekilde yerine getirmişler. Bu kadar pozisyon olmasına rağmen VAR’ın söz konusu olmaması göz önüne alındığında nasıl bir talimat olduğu ortada. Atamalarda yapay zeka konusu var. Bugüne kadar bu yapay zekanın nasıl çalıştığı açıklanmadı. Başkanımız bunu sordu. Cevap da bulamadı. Atamalar yapay mı geri mi bilemeyiz. Lütfen kimse bizim zekamızı hafife almasın. Bu atamaların bariz bir sebeple yapıldığı net bir şekilde orada.” “Boyun eğmeyeceğiz” “Haksızlık karşısında camiadan hiçbir kimsenin boyun eğmesi beklenmesin. Bu uzun bir yol. Bu yapı 8-10 haftada kurulmadı. Bu uzun yoldaki mücadele de uzun sürecek. Burada bir yapı var. Yeni seçilmiş TFF birçok şey yapmaya çalışıyor. Bize bunu anlatıyor. Biz de onlara böyle bir yapının burada bunları yaptığını ve onları da manipüle ettiğini söylüyoruz. Bizim için bunu anlatma dönemi bitti. Kendilerine ilettik. Bundan sonra olan her şeyi sonunda anlatacağımız tarzda paylaşacağız.”   
Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda gündeme dair basın toplantısı düzenledi.

Erden Timur, “Adalet hiçbir zaman kimsenin kendi tarafına eğip bükebileceği bir mekanizma, organizma değil. Dolayısıyla kendimiz veya hiçbir takım için ayrıcalık istemiyoruz. Adalet istiyoruz.”dedi


İşte Erden Timur’un açıklamalarının satır başları:


“Ligin başından beri her şeyi analiz ederek gittik. 15 tane başlık var. Hakem atamalarından VAR atamalarına kadar. Uzatma dakikası sınırından yayıncı kuruluşun maç yayını esnasında gösterdiği anlara kadar.Bu anların reaksiyon süreleri, elle mücadele standardı, tribünden atılan yabancı maddeyi yayıncı kuruluşun gösterme standardı. Adalet demek standart demek. Her yapılanın birbiriyle uyumlu olması demek. VAR ekranına gitme sayısında rakiplerimizi görüyorsunuz. Fenerbahçe’nin ligde lehine 4 kez, aleyhine bir kez gidilmiş. Galatasaray’da hiç VAR diye bir şey söz konusu olmamış. Bir VAR odası diye bir odanın varlığını Kayserispor maçında gördük. Oraya da gitmeye gerek kalmadan golümüz iptal edildi. Kurallara uygun bir karardı. Onda herhangi bir şüphe yok.”

“Atamalarda yapay zeka konusu var”

“VAR atamalarına geldiğimizde şöyle bir durum söz konusu. Kayserispor maçı öncesinde maçlarımızın yüzde 75’i iki hakeme verildi. Alper Ulusoy ve Hakan Ceylan. Alper Ulusoy’u tüm Türkiye bizim Gaziantep maçındaki tek olan 6 saniye kadarıyla tanıyor. Diğer rakiplerimize baktığımızda böyle bir şey söz konusu değil. Buradan şunu anlıyoruz. Demek ki bu iki hakemimiz kendilerine verilen görev ve talimatları o kadar istenilen şekilde yerine getirmişler. Bu kadar pozisyon olmasına rağmen VAR’ın söz konusu olmaması göz önüne alındığında nasıl bir talimat olduğu ortada. Atamalarda yapay zeka konusu var. Bugüne kadar bu yapay zekanın nasıl çalıştığı açıklanmadı. Başkanımız bunu sordu. Cevap da bulamadı. Atamalar yapay mı geri mi bilemeyiz. Lütfen kimse bizim zekamızı hafife almasın. Bu atamaların bariz bir sebeple yapıldığı net bir şekilde orada.”

“Boyun eğmeyeceğiz”

“Haksızlık karşısında camiadan hiçbir kimsenin boyun eğmesi beklenmesin. Bu uzun bir yol. Bu yapı 8-10 haftada kurulmadı. Bu uzun yoldaki mücadele de uzun sürecek. Burada bir yapı var. Yeni seçilmiş TFF birçok şey yapmaya çalışıyor. Bize bunu anlatıyor. Biz de onlara böyle bir yapının burada bunları yaptığını ve onları da manipüle ettiğini söylüyoruz. Bizim için bunu anlatma dönemi bitti. Kendilerine ilettik. Bundan sonra olan her şeyi sonunda anlatacağımız tarzda paylaşacağız.” 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.