Ercan, Kaygı, tinsel çöküntüye götürür. Kendinizi eğlendirin!

AKTÜEL 27.07.2023 - 00:24, Güncelleme: 27.07.2023 - 00:24
 

Ercan, Kaygı, tinsel çöküntüye götürür. Kendinizi eğlendirin!

Yer Bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Adana depremi sonrası sosyal medya hesabındna yeni bir açıklama yaptı.

Ercan, "Kaygı, tinsel çöküntüye götürür. Kendinizi eğlendirin."dedi. İşte Övgün Ahmet Ercan'ın  o açıklaması: " "Adana'nın deprem çekincesi M6,4'tür. Kozan'daki M5,6 depreminden sonra bölgede ivedi bir büyük deprem oluşturacak gerginlik olmadığı kanısındayım. Kaygı, tinsel çöküntüye götürür. Kendinizi eğlendirin.Hatay için önerim, ister yıkılsın ister yıkılmasın, Asi Irmağı kıyısındakilerle, Amik Ovasındaki ev ile iş yerleri boşaltılmalı, bu alanlar yeşil alana dönüştürülmelidir. Buralarda oturanlar ise, dağlık kesimlere yapılacak toplu konutlara taşınmalıdır."  
Yer Bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Adana depremi sonrası sosyal medya hesabındna yeni bir açıklama yaptı.

Ercan, "Kaygı, tinsel çöküntüye götürür. Kendinizi eğlendirin."dedi.

İşte Övgün Ahmet Ercan'ın  o açıklaması: "

"Adana'nın deprem çekincesi M6,4'tür. Kozan'daki M5,6 depreminden sonra bölgede ivedi bir büyük deprem oluşturacak gerginlik olmadığı kanısındayım.

Kaygı, tinsel çöküntüye götürür.

Kendinizi eğlendirin.Hatay için önerim, ister yıkılsın ister yıkılmasın, Asi Irmağı kıyısındakilerle, Amik Ovasındaki ev ile iş yerleri boşaltılmalı, bu alanlar yeşil alana dönüştürülmelidir. Buralarda oturanlar ise, dağlık kesimlere yapılacak toplu konutlara taşınmalıdır."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.