Engellilere Sıfır ÖTV Müjdesi!

EKONOMİ 17.05.2023 - 19:13, Güncelleme: 17.05.2023 - 19:13
 

Engellilere Sıfır ÖTV Müjdesi!

Nissan Micra model araçlardan ÖTV'nin kalktığı belirtildi. Bu noktada bu model arabanın 325 bin 800 TL'ye satılacağı ifade edildi. İşte detaylar…

Engelli vatandaşların sıfır araç satın alımlarında ÖTV'den muaf tutulacak olmaları sonrasında, hangi araçların bu uygulama kapsamında olacağı merak konusu olduğu belirtilerek bu konuda bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada Nissan Micra modeli de ÖTV'siz araçlar listesine eklendi ve bu ÖTV'siz fiyattan yararlanmak isteyen engelli vatandaşların bazı şartları yerine getirmesi gerektiği bildirildi. Nissan Micra model araçlarından yararlanmak isteyen engelli bireylerin öncelikle engelli raporu sahibi olması gerektiği belirtilerek aracın sıfır olarak satın alınması ve en fazla 1600 cc motor hacmine sahip olması gerektiği de bildirildi. Ayrıca araçta ÖTV muafiyeti uygulanabilmesi için, engelli kişinin aracı en az 3 yıl boyunca kullanması gerektiği de bildirildi.  
Nissan Micra model araçlardan ÖTV'nin kalktığı belirtildi. Bu noktada bu model arabanın 325 bin 800 TL'ye satılacağı ifade edildi. İşte detaylar…

Engelli vatandaşların sıfır araç satın alımlarında ÖTV'den muaf tutulacak olmaları sonrasında, hangi araçların bu uygulama kapsamında olacağı merak konusu olduğu belirtilerek bu konuda bir açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada Nissan Micra modeli de ÖTV'siz araçlar listesine eklendi ve bu ÖTV'siz fiyattan yararlanmak isteyen engelli vatandaşların bazı şartları yerine getirmesi gerektiği bildirildi.

Nissan Micra model araçlarından yararlanmak isteyen engelli bireylerin öncelikle engelli raporu sahibi olması gerektiği belirtilerek aracın sıfır olarak satın alınması ve en fazla 1600 cc motor hacmine sahip olması gerektiği de bildirildi. Ayrıca araçta ÖTV muafiyeti uygulanabilmesi için, engelli kişinin aracı en az 3 yıl boyunca kullanması gerektiği de bildirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.