Enes Ünal, Gol krallığında 2. sıraya yükseldi

SPOR 11.03.2023 - 18:18, Güncelleme: 11.03.2023 - 18:18
 

Enes Ünal, Gol krallığında 2. sıraya yükseldi

Getafe forması giyen 25 yaşındaki Enes Ünal, performansıyla La Liga'da gol krallığı yarışında 2. sıraya yükseldi. İşte detaylar…

La Liga'nın 25. haftasında Getafe, deplasmanda Cadiz ile 2-2 berabere kaldı. Mücadelede milli futbolcu Enes Ünal, attığı 2 golle takımını sırtlayan isim oldu ve gol krallığı yarışında zirvenin en yakın takipçisi konumuna geldi. La Liga'daki gol krallıı yarışında Enes Ünal, 12 golle 2. sırada yer alıyor. Milli futbolcunun önünde ise 15 gol ile Barcelona'nın yıldızı Lewandowski var. Real Madrid'in efsanesi Karim Benzema'yı geriden bırakan Ünal'ın 5. sıradaki Vedat Muriqi ile ise arasında 2 gollük fark var. La Liga'da gol krallığı sıralaması şöyle: Robert Lewandowski - 15 gol Enes Ünal - 12 gol Karim Benzema - 11 gol Joselu - 11 gol Vedat Muriqi - 10 gol  
Getafe forması giyen 25 yaşındaki Enes Ünal, performansıyla La Liga'da gol krallığı yarışında 2. sıraya yükseldi. İşte detaylar…

La Liga'nın 25. haftasında Getafe, deplasmanda Cadiz ile 2-2 berabere kaldı.

Mücadelede milli futbolcu Enes Ünal, attığı 2 golle takımını sırtlayan isim oldu ve gol krallığı yarışında zirvenin en yakın takipçisi konumuna geldi.

La Liga'daki gol krallıı yarışında Enes Ünal, 12 golle 2. sırada yer alıyor. Milli futbolcunun önünde ise 15 gol ile Barcelona'nın yıldızı Lewandowski var.

Real Madrid'in efsanesi Karim Benzema'yı geriden bırakan Ünal'ın 5. sıradaki Vedat Muriqi ile ise arasında 2 gollük fark var.

La Liga'da gol krallığı sıralaması şöyle:

Robert Lewandowski - 15 gol

Enes Ünal - 12 gol

Karim Benzema - 11 gol

Joselu - 11 gol

Vedat Muriqi - 10 gol

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.