En İyi Kış Kamp Rotaları!

Mekanlar 15.01.2022 - 20:12, Güncelleme: 15.01.2022 - 20:12
 

En İyi Kış Kamp Rotaları!

En İyi Kış Kamp Rotaları!

Erciyes Dağı, Kayseri Erciyes Dağı, hem kamp hem de tırmanış ve trekking yapmak isteyenlerin gözde rotaları arasında yer alıyor. Buradaki meşhur kamp alanı Çobanini ise kışın kamp yapabileceğiniz yerlerden birisi. Çobanini, kendinizi dağlarla çevrili bir şekilde bulabileceğiniz, kar içerisinde kamp yapmaya uygun bir adres. Çobanini 3000 metre rakıma sahip bir alan. Kadınlar Çayırı, İzmir – Bozdağ Kışın kamp yapılacak yerler İzmir rotası için yine kışı iliklerinizde hissedeceğiniz bir yer seçtik. Kadınlar çayırı, İzmir’in Ödemiş ilçesinde yer alan Bozdağ kayak merkezine yaklaşık 9 km mesafede bulunuyor. Bir piknik alanı olan Kadınlar çayırı kamp yapmaya oldukça müsait bir yer. Kapadokya, Nevşehir Kapadokya’daki kamp alanları Instagramlık fotoğraflar çekebileceğiniz mükemmel adreslerden. Kapadokya’nın geniş vadileri söz konusu olunca sadece bir kamp alanı önerisi  ile sınırlı kalmak mümkün değil. Sizin için güzel atlar ülkesi olarak bilinen bu büyülü yerdeki en iyi kamp alanlarını listeledik. İşte Kapadokya’nın en güzel kamp alanları: Güvercinlik Vadisi Kılıçlar Vadisi Kızılçukur Vadisi Aşk Vadisi Devrent Vadisi Ihlara Vadisi Uludağ, Bursa ¨Kışın kamp yapılacak yerler, İstanbul yakınında¨ denildiği zaman akla öncelikle iki adres geliyor Abant kamp alanları ve Uludağ kamp rotaları. Biz, kar manzarasına doymanız için Bursa Uludağ’ı seçtik. Gelin İstanbul’a yakın kamp önerisinin detaylarına bakalım. Sarıalan Kirazlıyayla Bakacak Karabelen Çobankaya  
En İyi Kış Kamp Rotaları!

Erciyes Dağı, Kayseri

Erciyes Dağı, hem kamp hem de tırmanış ve trekking yapmak isteyenlerin gözde rotaları arasında yer alıyor. Buradaki meşhur kamp alanı Çobanini ise kışın kamp yapabileceğiniz yerlerden birisi. Çobanini, kendinizi dağlarla çevrili bir şekilde bulabileceğiniz, kar içerisinde kamp yapmaya uygun bir adres. Çobanini 3000 metre rakıma sahip bir alan.

Kadınlar Çayırı, İzmir – Bozdağ

Kışın kamp yapılacak yerler İzmir rotası için yine kışı iliklerinizde hissedeceğiniz bir yer seçtik. Kadınlar çayırı, İzmir’in Ödemiş ilçesinde yer alan Bozdağ kayak merkezine yaklaşık 9 km mesafede bulunuyor. Bir piknik alanı olan Kadınlar çayırı kamp yapmaya oldukça müsait bir yer.

Kapadokya, Nevşehir

Kapadokya’daki kamp alanları Instagramlık fotoğraflar çekebileceğiniz mükemmel adreslerden. Kapadokya’nın geniş vadileri söz konusu olunca sadece bir kamp alanı önerisi  ile sınırlı kalmak mümkün değil. Sizin için güzel atlar ülkesi olarak bilinen bu büyülü yerdeki en iyi kamp alanlarını listeledik. İşte Kapadokya’nın en güzel kamp alanları:

  • Güvercinlik Vadisi
  • Kılıçlar Vadisi
  • Kızılçukur Vadisi
  • Aşk Vadisi
  • Devrent Vadisi
  • Ihlara Vadisi

Uludağ, Bursa

¨Kışın kamp yapılacak yerler, İstanbul yakınında¨ denildiği zaman akla öncelikle iki adres geliyor Abant kamp alanları ve Uludağ kamp rotaları. Biz, kar manzarasına doymanız için Bursa Uludağ’ı seçtik. Gelin İstanbul’a yakın kamp önerisinin detaylarına bakalım.

  • Sarıalan
  • Kirazlıyayla
  • Bakacak
  • Karabelen
  • Çobankaya

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.