En iyi kamp alanları!

Mekanlar 15.08.2020 - 17:39, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

En iyi kamp alanları!

Corona virüs salgınıyla birlikte bu yıl tatil alışkanlıklarımız oldukça değişti. Pandemi süreciyle kalabalık ortamlarda tatil yerine, açık havada doğa içinde kamp turizmine ilgi arttı. Hafta sonu stres atmak ve sevdikleriyle vakit geçirmek isteyen herkes için İstanbul'a yakın kamp yerleri listesi hazırladık.

Ormanya Doğal Yaşam Parkı / Kocaeli   Ormanya Doğal Yaşam Parkı, konum itibariyle doğaseverlerin rahatlıkla ziyaret edebileceği, içerisinde yaşam alanı barındıran dev bir doğa turizmi kompleksi. Doğayla baş başa kalmak isteyenler için güzel bir kamp ve karavan alanı da mevcut... Kocaeli'ndeki 4 bin dönüm arazi üzerine kurulu Avrupa'nın en büyük doğal yaşam parkı olan Ormanya, özellikle sunduğu imkanlarla İstanbul'a yakın kamp alanları arasında çok tercih edilen kamp alanlarından birisi.   Doğada Yaşam Okulu, Kilyos / İstanbul   Kilyos'ta 400 dönüm arazi üzerine kurulu, kendine ait plajı ve eğitim ormanı olan Doğada Yaşam Okulu, özellikle yaz aylarında İstanbul'daki kamp alanları arasında en çok tercih edilen kamp alanlarından birisi. Doğada Yaşam Okulu içerisinde; kamp alanı, karavan parkı, plaj ve survivor parkuru bulunuyor.  Doğada Yaşam Okulu'nda daha kamp alanına girişte kamp alanı ve kuralları hakkında bilgilendiriliyorsunuz. Çalışanlara her daim muhatap anlamında ulaşabiliyorsunuz.  Kamp alanı iki bölüme ayrılıyor. Plaja yakın sol tarafı gençler, ormanla bitişik sol tarafı ise sakinlik isteyenler ve aileler tercih ediyor.   Seferoğulları Camping, Ağva / İstanbul   İstanbul'a 1.5 saat mesafede, Ağva'nın Kurfallı Köyü'nde 10 dönüm arazi üzerine kurulu, orman içerisinde ve kendine ait plajı olan Seferoğulları Camping, yaz-kış İstanbul kamp alanları arasında en çok tercih edilen kamp alanlarından.  Adını ünlü yeşilçam filmi Tosun Paşa filmindeki Seferoğulları ailesinden alan Seferoğulları Camping içerisinde; kamp alanı, mesire alanı, plaj ve bungalovlar bulunuyor.    Erikli Şelalesi Kamp Alanı / Yalova   Erikli Yaylası konumu itibariyle doğaseverlerin rahatlıkla ziyaret edebileceği muhteşem manzaralara ev sahipliği yapan güzel bir gezi rotası. Aynı zamanda güzel bir kamping alanı da mevcut... İstanbul'a sadece 1-1.5 saat uzaklıktaki Erikli Şelalesi Kamp Alanı, Yalova'nın Çınarcık ilçesine bağlı Teşvikiye Köyü'nün 6 kilometre yukarısında bulunuyor.    Dama Kamp Alanı, Enez / Edirne   Ege Denizi'nin kuzeydoğusunda Saros Körfezi kenarında denize 200 metre uzaklıkta konumlanan Dama Kamp Alanı, Trakya Bölgesi'nde kamp yapılacak yerler arasında ilk sıralarda geliyor. İstanbul'a 3.5 saat uzaklıktaki aile işletmesi Dama (Esentepe) Kamp Alanı, doğa ve köy ortamıyla baş başa olmak isteyenler harika bir ortam sunuyor.    İğneada Longoz Ormanları / Kırklareli   Kırklareli'nde bulunan tabiat harikası İğneada Longoz Ormanları. dünyanın en büyük 2. longoz ormanı olarak biliniyor. Tamamen doğal bir oluşum olan İğneada Longozu, yeşillikler içerisinde ruhunuzu yenileyebileceğiniz bir yer.    Uçmakdere Mocamp Çınar, Şarköy / Tekirdağ   İstanbul'a 3 saat mesafede, Şarköy'ün Uçmakdere köyünde, dev çınar ağaçlarının gölgesinde denize nazır bir konumda yer alan Uçmakdere Mocamp Çınar, çok tercih edilen İstanbul'a yakın kamp alanları arasında yer alıyor.
Corona virüs salgınıyla birlikte bu yıl tatil alışkanlıklarımız oldukça değişti. Pandemi süreciyle kalabalık ortamlarda tatil yerine, açık havada doğa içinde kamp turizmine ilgi arttı. Hafta sonu stres atmak ve sevdikleriyle vakit geçirmek isteyen herkes için İstanbul'a yakın kamp yerleri listesi hazırladık.

Ormanya Doğal Yaşam Parkı / Kocaeli

 

Ormanya Doğal Yaşam Parkı, konum itibariyle doğaseverlerin rahatlıkla ziyaret edebileceği, içerisinde yaşam alanı barındıran dev bir doğa turizmi kompleksi. Doğayla baş başa kalmak isteyenler için güzel bir kamp ve karavan alanı da mevcut...

Kocaeli'ndeki 4 bin dönüm arazi üzerine kurulu Avrupa'nın en büyük doğal yaşam parkı olan Ormanya, özellikle sunduğu imkanlarla İstanbul'a yakın kamp alanları arasında çok tercih edilen kamp alanlarından birisi.

 

Doğada Yaşam Okulu, Kilyos / İstanbul

 

Kilyos'ta 400 dönüm arazi üzerine kurulu, kendine ait plajı ve eğitim ormanı olan Doğada Yaşam Okulu, özellikle yaz aylarında İstanbul'daki kamp alanları arasında en çok tercih edilen kamp alanlarından birisi. Doğada Yaşam Okulu içerisinde; kamp alanı, karavan parkı, plaj ve survivor parkuru bulunuyor.  Doğada Yaşam Okulu'nda daha kamp alanına girişte kamp alanı ve kuralları hakkında bilgilendiriliyorsunuz. Çalışanlara her daim muhatap anlamında ulaşabiliyorsunuz.  Kamp alanı iki bölüme ayrılıyor. Plaja yakın sol tarafı gençler, ormanla bitişik sol tarafı ise sakinlik isteyenler ve aileler tercih ediyor.

 

Seferoğulları Camping, Ağva / İstanbul

 

İstanbul'a 1.5 saat mesafede, Ağva'nın Kurfallı Köyü'nde 10 dönüm arazi üzerine kurulu, orman içerisinde ve kendine ait plajı olan Seferoğulları Camping, yaz-kış İstanbul kamp alanları arasında en çok tercih edilen kamp alanlarından.  Adını ünlü yeşilçam filmi Tosun Paşa filmindeki Seferoğulları ailesinden alan Seferoğulları Camping içerisinde; kamp alanı, mesire alanı, plaj ve bungalovlar bulunuyor. 

 

Erikli Şelalesi Kamp Alanı / Yalova

 

Erikli Yaylası konumu itibariyle doğaseverlerin rahatlıkla ziyaret edebileceği muhteşem manzaralara ev sahipliği yapan güzel bir gezi rotası. Aynı zamanda güzel bir kamping alanı da mevcut... İstanbul'a sadece 1-1.5 saat uzaklıktaki Erikli Şelalesi Kamp Alanı, Yalova'nın Çınarcık ilçesine bağlı Teşvikiye Köyü'nün 6 kilometre yukarısında bulunuyor. 

 

Dama Kamp Alanı, Enez / Edirne

 

Ege Denizi'nin kuzeydoğusunda Saros Körfezi kenarında denize 200 metre uzaklıkta konumlanan Dama Kamp Alanı, Trakya Bölgesi'nde kamp yapılacak yerler arasında ilk sıralarda geliyor.
İstanbul'a 3.5 saat uzaklıktaki aile işletmesi Dama (Esentepe) Kamp Alanı, doğa ve köy ortamıyla baş başa olmak isteyenler harika bir ortam sunuyor. 

 

İğneada Longoz Ormanları / Kırklareli

 

Kırklareli'nde bulunan tabiat harikası İğneada Longoz Ormanları. dünyanın en büyük 2. longoz ormanı olarak biliniyor. Tamamen doğal bir oluşum olan İğneada Longozu, yeşillikler içerisinde ruhunuzu yenileyebileceğiniz bir yer. 

 

Uçmakdere Mocamp Çınar, Şarköy / Tekirdağ

 

İstanbul'a 3 saat mesafede, Şarköy'ün Uçmakdere köyünde, dev çınar ağaçlarının gölgesinde denize nazır bir konumda yer alan Uçmakdere Mocamp Çınar, çok tercih edilen İstanbul'a yakın kamp alanları arasında yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.