En iyi Amazon Prime Dizileri

DİZİ - FİLM 19.11.2020 - 14:49, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

En iyi Amazon Prime Dizileri

Online dizi ve film izleme platformu Amazon Prime üzerinden izleyebileceğiniz en iyi dizileri araştırdık. İşte Amazon Prime’da izleyebileceğiniz IMDb paunı yüksek en iyi diziler…

The Man in the High Castle (2015 – 2019) – IMDb: 8.0   Ünlü yazar Philip K.Dick’in aynı adlı romanından uyarlanan The Man In The High Castle dizisi ikinci dünya savaşı yıllarında geçen bir hikayeyi anlatıyor. Dizinin konusu ise Almanlar ve Japonların İkinci Dünya Savaşı’nı kazandığı bir dünyayı anlatmaktadır. Bu durumda dünyanın yeni düzenini bizlere sunan dizi herkesin ya Almanlar kazansaydı? sorusuna cevap veriyor. The Man in the High Castle dizisinin başrolünde Alexa Davalos ve Joel de la Fuente rol almıştır. Tom Clancy’s Jack Ryan (2018 - ) – IMDb: 8.1   Sinema filmleriyle tanıdığımız ve gölge ajan Jack Ryan olarak bilinen kurgusal bir karakteri Tom Clancy’s Jack Ryan isimli dizide izliyoruz. Amazon orijinal yapımı dizinin konusu ise CIA ajanı Jack Ryan’ın suç dünyasına karşı vermiş olduğu aksiyon dolu hikayeyi anlatmaktadır. Mozart in the Jungle (2014 – 2018) – IMDb: 8.2   Amazon Prime Orijinal yapımı Mozart in the Jungle dizisi Blair Tindall’ın Mozart In The Jungle: Sex, Drugs and Classic Music adlı kitabından uyarlanmıştır. Dizide New York’ta yaşayan profesyonel bir obuacının yaşamına dair hikayeleri izliyoruz. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Gael Garcia Bernal, Lola Kirke ve Malcolm McDowell yer almıştır.   Sneaky Pete (2015 – 2019) – IMDb: 8.2   Yönetmenliğini Breaking Bad dizisinden tanıdığımız Bryan Cranston’un yaptığı Amazon Orijinal yapımı Sneaky Pete dizisi Marius isimli bir düzenbazın hikayesini anlatmaktadır. uzun yıllar boyunca hapishane hayatı yaşayan Marius hapisten çıkacağı zaman eski hücre arkadaşı Pete’nin kimliğini de yanına alır. Son derece iyi bir ikna edici ve düzenbaz Marius, Pete’nin yerine geçerek ailesine ve çevresine kendisini Pete olarak tanıtır. Goliath (2016 - ) – IMDb: 8.2   Amazon Prime’ın sevilen dizilerinden biri olan Goliath kendisini işinden kovan eski şirketine karşı dava açan bir avukatın hikayesini anlatmaktadır. Yoldan çıkan ve eskiden olduğu kişi artık olmayan genç avukat fırsatını bulduğu ilk anda eski şirketine dava açar ve intikamını almaya çalışır. Renkli bir polisiye dizisi olan Goliath IMDb’de 8.2 puan almıştır. Undone (2019 - ) – IMDb: 8.3   Geçirdiği bir trafik kazası sonucu neredeyse ölmek üzere olan Alma adındaki genç kadın kurtuluşu ile birlikte zaman ile arasında bir bağ olduğunu keşfedecektir. Artık fantastik bir güce sahip olan Alma’nın amacı ise gizemli bir şekilde ölen babasının ölümünü aydınlatmaktır. Amazon Orijinal yapımı “Undone” dizisi IMDb’de 8.3 paun almıştır. Bosch (2014 - ) – IMDb: 8.4   Amazon Prime’da yayınlanan ve en iyi polisiye türü dizilerden biri olan Bosch Los Angeles Polis Departmanı dedektiflerinden Harry Bosch’un hikayesini anlatmaktadır. Cinayet Büro’nun en iyi dedektiflerinden biri olan Bosch 13 yaşında bir çocuğunun ölümü araştırdığı sırada bir seri katili haksız yere öldürmekten yargılanmaya başlanır. Hayatının en zoru günlerini yaşamaya başlayan Bosch davasında haklı olduğunu göstermeye çalışır.
Online dizi ve film izleme platformu Amazon Prime üzerinden izleyebileceğiniz en iyi dizileri araştırdık. İşte Amazon Prime’da izleyebileceğiniz IMDb paunı yüksek en iyi diziler…

The Man in the High Castle (2015 – 2019) – IMDb: 8.0

 

Ünlü yazar Philip K.Dick’in aynı adlı romanından uyarlanan The Man In The High Castle dizisi ikinci dünya savaşı yıllarında geçen bir hikayeyi anlatıyor. Dizinin konusu ise Almanlar ve Japonların İkinci Dünya Savaşı’nı kazandığı bir dünyayı anlatmaktadır. Bu durumda dünyanın yeni düzenini bizlere sunan dizi herkesin ya Almanlar kazansaydı? sorusuna cevap veriyor. The Man in the High Castle dizisinin başrolünde Alexa Davalos ve Joel de la Fuente rol almıştır.


Tom Clancy’s Jack Ryan (2018 - ) – IMDb: 8.1

 

Sinema filmleriyle tanıdığımız ve gölge ajan Jack Ryan olarak bilinen kurgusal bir karakteri Tom Clancy’s Jack Ryan isimli dizide izliyoruz. Amazon orijinal yapımı dizinin konusu ise CIA ajanı Jack Ryan’ın suç dünyasına karşı vermiş olduğu aksiyon dolu hikayeyi anlatmaktadır.


Mozart in the Jungle (2014 – 2018) – IMDb: 8.2

 

Amazon Prime Orijinal yapımı Mozart in the Jungle dizisi Blair Tindall’ın Mozart In The Jungle: Sex, Drugs and Classic Music adlı kitabından uyarlanmıştır. Dizide New York’ta yaşayan profesyonel bir obuacının yaşamına dair hikayeleri izliyoruz. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Gael Garcia Bernal, Lola Kirke ve Malcolm McDowell yer almıştır.

 

Sneaky Pete (2015 – 2019) – IMDb: 8.2

 

Yönetmenliğini Breaking Bad dizisinden tanıdığımız Bryan Cranston’un yaptığı Amazon Orijinal yapımı Sneaky Pete dizisi Marius isimli bir düzenbazın hikayesini anlatmaktadır. uzun yıllar boyunca hapishane hayatı yaşayan Marius hapisten çıkacağı zaman eski hücre arkadaşı Pete’nin kimliğini de yanına alır. Son derece iyi bir ikna edici ve düzenbaz Marius, Pete’nin yerine geçerek ailesine ve çevresine kendisini Pete olarak tanıtır.


Goliath (2016 - ) – IMDb: 8.2

 

Amazon Prime’ın sevilen dizilerinden biri olan Goliath kendisini işinden kovan eski şirketine karşı dava açan bir avukatın hikayesini anlatmaktadır. Yoldan çıkan ve eskiden olduğu kişi artık olmayan genç avukat fırsatını bulduğu ilk anda eski şirketine dava açar ve intikamını almaya çalışır. Renkli bir polisiye dizisi olan Goliath IMDb’de 8.2 puan almıştır.


Undone (2019 - ) – IMDb: 8.3

 

Geçirdiği bir trafik kazası sonucu neredeyse ölmek üzere olan Alma adındaki genç kadın kurtuluşu ile birlikte zaman ile arasında bir bağ olduğunu keşfedecektir. Artık fantastik bir güce sahip olan Alma’nın amacı ise gizemli bir şekilde ölen babasının ölümünü aydınlatmaktır. Amazon Orijinal yapımı “Undone” dizisi IMDb’de 8.3 paun almıştır.


Bosch (2014 - ) – IMDb: 8.4

 

Amazon Prime’da yayınlanan ve en iyi polisiye türü dizilerden biri olan Bosch Los Angeles Polis Departmanı dedektiflerinden Harry Bosch’un hikayesini anlatmaktadır. Cinayet Büro’nun en iyi dedektiflerinden biri olan Bosch 13 yaşında bir çocuğunun ölümü araştırdığı sırada bir seri katili haksız yere öldürmekten yargılanmaya başlanır. Hayatının en zoru günlerini yaşamaya başlayan Bosch davasında haklı olduğunu göstermeye çalışır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.